Temavelgeren med en rad med kategorier langs toppen som du kan trykke på for å filtrere alternativene. Under er miniatyrer av forhåndsdesignede temaer som er plassert i rader etter kategori.

Kom i gang med et tema

Alle presentasjoner starter med et tema, som er et sett med forhåndsdesignede lysbildelayouter du kan bruke som utgangspunkt. Erstatt bildene og teksten i temaet med ditt eget innhold, og legg til flere lysbilder etter behov.

Opprett en presentasjon

Sett inn-menyen med knapper langs toppen for å legge til tabeller, diagrammer, figurer og medier.

Legg til tekst, bilder, tegninger og annet

Legg til objekter som tekstbokser, tabeller, diagrammer, figurer og medier (bilder, lyd og video) i hvilket som helst lysbilde. Du kan legge objekter lagvis, endre størrelsen på dem og lenke til nettsider med andre lysbilder i presentasjonen din.

Introduksjon til bilder, diagrammer og andre objekter

Format-kontrollene for å endre størrelsen og utseendet til den markerte videoen. Stil-, Film- og Ordne-knapper er over kontrollene.

Lys, kamera, action!

Lag engasjerende presentasjoner ved hjelp av filmer, direktesendt video, talekommentarer, musikk og mye mer.

Legg til video og lyd

Animasjonskontroller for bildet som er markert i lysbildet. Nederst på skjermen er kontroller for Bygg inn-effekten som brukes.

Imponer dem med animasjoner

Legg til visuelle effekter eller animasjoner for å imponere publikum. Du kan for eksempel legge til en overgang, slik at hvert lysbilde tones over i det neste, eller du kan få hvert ord i en tittel til å hoppe inn i lysbildet.

Legg til overganger mellom lysbilder

Et vindu som introduserer presentasjoner med flere presentatører med Start som vert-knappen nederst.

Presenter i enhver situasjon

Spill av en lysbildeserie over internett, virtuelt og med flere presentatører, som en interaktiv presentasjon og mer.

Spill av en presentasjon

Samarbeid-menyen, som viser navnene til personer som samarbeider om presentasjonen.

Samarbeid i sanntid

Inviter andre til å samarbeide med deg på presentasjonen. Alle du inviterer, kan se endringer mens de utføres, men du kontrollerer hvem som kan redigere eller kun se presentasjonen.

Introduksjon til samarbeid

Denne veiledningen hjelper deg med å komme i gang med å bruke Keynote 13.2 på iPad. (Hvis du vil se hvilken Keynote-versjon du har, velger du Innstillinger  > Keynote.) Hvis du vil utforske Brukerveiledning for Keynote, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller uttrykk i søkefeltet.

Hvis du trenger mer hjelp, kan du besøke nettstedet for Keynote-brukerstøtte.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.