Hei-skjermen som vises første gang du slår på iPhone.

Kom i gang

Konfigurer noen grunnleggende snarveier før du begynner å bruke den nye iPhonen.

Grunnleggende konfigurering

iPhone-ringeskjermen med en unik kontaktplakat.

Gjør enheten mer personlig

Du kan tilpasse iPhonen til din egen stil og etter egne ønsker. Vis fram favorittbildene på låst skjerm, legg til widgeter på Hjem-skjermen, juster tekststørrelsen, endre ringetone og mer.

Gjør iPhonen mer personlig

Kamera-skjermen i bildemodus som viser fire personer i Kamera-rammen.

Blinkskudd

Ta blinkskudd med iPhone, uansett hvor du er. Finn ut hvordan du tar bilder og videoer på farten, og utforsk spennende kamerafunksjoner på iPhone.

Ta flotte bilder og videoer

En FaceTime-samtale.

Hold kontakten

iPhone gjør det enkelt å holde kontakten med dem du er glad i. Legg dem til i kontaktene dine, slik at informasjonen deres er tilgjengelig når som helst og hvor som helst, og hold kontakt med telefonsamtaler, tekstmeldinger og FaceTime.

Bruk iPhone til å holde kontakten med familie og venner

Familiedeling-skjermen i Innstillinger. Fem familiemedlemmer er oppført. Under navnene deres vises det en familiesjekkliste og under der igjen vises alternativer for abonnementer og kjøpsdeling.

Hele familien på ett sted

Du og de andre i familien kan bruke Familiedeling til å dele appkjøp dere kvalifiserer for, geografisk posisjon og helsedata. Konfigurer foreldrekontroll for å administrere hvordan barna bruker tiden på enhetene sine.

Del funksjoner med familien

Min hjem-skjerm i Hjem-appen.

En enklere hverdag

Finn ut hvordan du kan bruke apper på iPhone til å få veibeskrivelse, betale for kaffen, minne deg på viktige oppgaver og låse ytterdøren automatisk når du drar hjemmefra.

Bruk iPhone til daglige rutiner

En iPhone-skjerm som viser at batteriet er ladet til 100 %.

Tips for viderekomne

Ta en kikk på disse tipsene fra Apple-kundestøtten om hvordan du holder iPhone, og informasjonen du oppbevarer på den, sikker og trygg.

Ekspertråd fra Apple-kundestøtte

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.