Kamera-skjermen i Bilde-modus med andre moduser til venstre og høyre under søkeren. Knapper for blits, Nattmodus, kamerakontroller, ProRaw og Live Photo vises øverst på skjermen. Under kameramodusene er, fra venstre til høyre, Bilde- og Videovisning-knappen, Ta bilde-knappen og Kameravelger-knappen.

Blinkskudd

Bruk iPhone til å ta flotte bilder og videoer som viser stilen og kreativiteten din. Med kameraet på iPhone kan du ta alt fra et hverdagslig bilde til en video i Filmatisk modus.

Ta fantastiske bilder og videoer

En gruppesamtale i FaceTime med fire deltakere. Hver deltaker vises i en egen rute.

Hold kontakten

Bruk iPhone til å dele opplevelser og holde kontakten på nye måter.

Behold forbindelsen

Konfigureringsskjermen for Fokus med følgende Fokus-valg fra øverst til nederst: Tilpasset, Bilkjøring, Trening, Oppmerksomt nærvær og Lesing.

Finn fokuset

Bruk iPhone-funksjoner som Fokus og Skjermtid til å redusere distraksjoner, administrere tiden din og være til stede.

Vær til stede i øyeblikket

Oversikt-skjermen i Helse appen viser en diagramdetalj for skritt de siste seks månedene. Øverst på skjermen er knappene for å vise framgang etter dag, uke, måned eller år. Oversikt-knappen er nede til venstre, og Naviger-knappen er nede til høyre. Oversikt-knappen er markert.

Hold deg i form

Helse-appen på iPhone samler helseinformasjonen din, slik at du kan se og administrere den på ett sted.

Spor helse og velvære

Hvis du vil se i iPhone-brukerhåndboken, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en frase i søkefeltet. Du kan også laste ned håndboken fra Apple Books (der den er tilgjengelig).

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.