Hei-skjermen som vises første gang du slår på iPad.

Kom i gang

Konfigurer noen grunnleggende funksjoner før du begynner å bruke den nye iPaden.

Grunnleggende om konfigurering

Hjem-skjermen på iPad. Øverst på skjermen vises widgeter for Klokke, Kart, Været, Bilder og Kalender.

Gjør enheten mer personlig

Du kan tilpasse iPad til din egen stil og etter egne ønsker. Endre bakgrunnen for låst skjerm, legg til widgeter på Hjem-skjermen, juster tekststørrelsen og mye mer.

Sett et personlig preg på iPaden

En gruppesamtale i FaceTime med fire deltakere, inkludert den som startet samtalen. Hver deltaker vises i en separat rute. FaceTime-kontroller vises nederst på skjermen, inkludert knappene for Lyd, Mikrofon, Kamera, Del innhold og Avslutt. Over kontrollene vises navnet eller Apple-ID-en til gruppen eller personen du snakker med, og Info-knappen.

Behold forbindelsen

iPad gjør det enkelt å holde kontakten med dem du er glad i. Start en samtale i Meldinger, foreta et FaceTime-anrop eller se på filmer og lytt til musikk sammen.

Hold kontakten med familie og venner

En iPad-skjerm med Stage Manager slått på. Vinduene som er i bruk, vises midt på skjermen, og andre nylig brukte apper vises i en liste på venstre side av skjermen.

Gjør flere ting samtidig på iPad

Finn ut hvordan du kan bruke flere apper samtidig og bytte mellom dem.

Tilpass arbeidsområdet

Hvis du vil se i iPad-brukerhåndboken, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en frase i søkefeltet. Du kan også laste ned håndboken fra Apple Books (der den er tilgjengelig).

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.