Hjem-skjermen på iPad. Øverst på skjermen er appwidgetene Klokke, Hvor er?, Været, Bilder og Kalender.

Gjør det til ditt eget

Det finnes mange måter å sette et personlig preg på iPaden på. Du kan endre bakgrunnsbildet på Hjem-skjermen, legge til widgeter for å ha viktig informasjon lett tilgjengelig og designe din egen Memoji.

Tilpass iPaden din

En gruppesamtale i FaceTime i FaceTime-appen.

Hold kontakten

Bruk iPad til å dele opplevelser og holde kontakten på nye måter.

Behold forbindelsen

iPad i liggende retning med Notater-appen åpen. På venstre side av skjermen, fra øverst til nederst, vises: Mapper, iCloud og Emneknagger. Søkefeltet er i midten øverst på skjermen, etterfulgt av Festet og Notater. Et notat er åpent på høye side av skjermen.

Gjør mer med Notater

Finn ut hvordan du oppretter et hurtignotat fra hvilken som helst skjerm, legger til bilder, samarbeider og organiserer notater med emneknagger.

Ta flotte notater

Hvis du vil se i iPad-brukerhåndboken, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en frase i søkefeltet. Du kan også laste ned håndboken fra Apple Books (der den er tilgjengelig).

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.