Du kan legge til enheter automatisk i Apple School Manager.

Legg til Apple-enheter automatisk

Når du har kjøpt enheter, kan de legges til automatisk. Konfigurasjoner, apper og bøker er klare for installering med én gang enheten slås på.

Legg til og administrer enhetene dine

Du kan kjøpe apper og bøker i volum og tilordne dem til enheter.

Kjøp apper og bøker i volum og tilordne dem til enheter

Når du kjøper apper og bøker i volum, kan du tilordne dem til enheter for personale, instruktører og elever/studenter for bruk. Hvis det er nødvendig, kan du tilordne apper til andre enheter.

Velg og kjøp innhold

Det er enkelt å opprette nye avdelinger.

Opprett egne avdelinger for alle skolene i distriktet ditt

Du kan opprette avdelinger for hver skole som kan administreres, og du kan tilordne ledere som kan konfigurere innstillinger for sin egen skole.

Opprett avdelinger

Hvis du vil gå gjennom brukerveiledningen for Apple School Manager, klikker du på innholdsfortegnelsen øverst på siden.