AirPods Pro (andre generasjon).

Sammenkoble AirPods

Du kan sammenkoble AirPods med Apple-enhetene dine for å lytte til musikk, filmer, meldinger og mer. Når du har konfigurert AirPods med én Apple-enhet (for eksempel iPhonen din), kobles AirPods automatisk til de andre Apple-enhetene dine der du er pålogget med samme Apple-ID.

Sammenkoble AirPods med en Apple-enhet

AirPods (andre generasjon).

Lytt med et trykk

Med et lite trykk kan du sette avspillingen av video på pause, fortsette avspillingen, aktivere Siri, bytte spor med mer – uten å måtte finne fram en annen enhet.

Finn ut hvordan du bruker AirPods-kontroller

Volumskjermen i Kontrollsenter viser volumnivået for AirPods Max. Under volumindikatoren til venstre er Støykontroll/Støyreduksjon-symbolet som angir at Støykontroll er på. Til høyre vises symbolet for romtilpasset lyd / Hode spores, som angir at romtilpasset lyd og sporing av hodebevegelser er på.

Demp omgivelseslyder

Hold fokus på det som gjelder. Slå på Støyreduksjon med AirPods Pro (alle generasjoner) eller AirPods Max for å blokkere lyder fra omgivelsene. Når du trenger å høre at hunden bjeffer eller at kjelen plystrer, bytter du til Lydfremheving. Med AirPods Pro (andre generasjon) kan du også bruke Tilpasset lyd for å automatisk justere graden av støykontroll basert på omgivelsene.

Veksle mellom støykontrollmoduser

En skjerm i Hvor er?-appen på iPhone. Posisjonen til AirPods vises på et kart over San Francisco med en adresse og alternativene Spill lyd og Finn.

Finn AirPods

Bruk Hvor er?-appen til å finne og få veibeskrivelse til AirPods når du har mistet dem. Hvis AirPods er i nærheten, kan du spille av en lyd på AirPods for å få hjelp til å finne dem, angi varsler om gjenlagte objekter for å få vite om du har lagt dem igjen og mer.

Finn AirPods i Hvor er?

Høreapparater-skjermen i Kontrollsenter. Den inneholder fra (øverst til nederst) Hodetelefonnivå i desibel, Tilpassing av hodetelefoner, Bakgrunnslyd, Direktelytting og Samtaleforsterkning.

Designet for deg

Innebygde funksjoner i AirPods kan gjøre det enklere å fokusere på arbeidet, bruke AirPods-kontroller og høre andre som snakker i rommet.

Kom i gang med tilgjengelighetsfunksjoner

Hvis du vil utforske brukerhåndboken for AirPods, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en frase i søkefeltet.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.