iCloud-lagring

Finn ut hvordan du bruker, administrerer og oppgraderer iCloud-lagringsplassen.

Hva er iCloud-lagring?

iCloud kan lagre viktige data fra enhetene dine, som bilder og videoer, dokumenter og appdata med mer. Dermed er dataene dine trygge selv om du mister enheten.

Benytt deg av iCloud-lagring

Når du registrerer deg på iCloud, får du automatisk 5 GB kostnadsfri lagringsplass. Både iCloud-sikkerhetskopien din, alt du lagrer på iCloud Drive, iCloud Mail-kontoen og iCloud-bildebiblioteket tar opp lagringsplass. Men annet innhold, som alt du kjøper fra iTunes, teller ikke som brukt iCloud-lagringsplass. Se disse emnene for å finne ut mer om hvordan du kan få mest mulig ut av lagringsplassen.

Administrer lagringsplassen

Finn ut mer

Se disse ressursene hvis du har flere spørsmål om iCloud-sikkerhetskopiering, iCloud Drive eller iCloud-bildebibliotek.