Bruk Meldinger i iCloud

iCloud kan holde hele samtaleloggen oppdatert og tilgjengelig på alle enhetene dine, selv når du konfigurerer en ny enhet.

Slik fungerer det

Når du slår på Meldinger i iCloud, oppdateres samtaleloggen din automatisk på alle enhetene dine. Dette sørger for at du alltid ser det samme på alle enhetene der du bruker iMessage. Når du sletter en melding, et bilde eller en samtale på én enhet, gjøres det også på de andre enhetene dine. Ettersom vedleggene dine lagres i iCloud, kan du spare plass på enheten din.

Du kan bruke Meldinger i iCloud på iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch og Mac. For å beskytte personvernet ditt, har Meldinger i iCloud gjennomgående kryptering, noe som betyr at du ikke kan se eller få tilgang til Meldinger på nett via nettleseren.

Finn ut mer om gjennomgående kryptering og iCloud-sikkerhet.

Slå på Meldinger i iCloud

Hvis du vil slå på Meldinger i iCloud, må du påse at du har konfigurert iCloud og er logget på med samme Apple-ID på alle enhetene dine. I tillegg må du ha slått på iCloud-nøkkelring. Du må også bruke tofaktorautentisering med Apple-ID-en din.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Innstillinger-appen.
  2. Trykk på navnet ditt.
  3. Trykk på iCloud.
  4. Slå på Meldinger.

Slå på meldinger i iCloud på iPhone

På Mac

1. Åpne Meldinger.
  2. Velg Meldinger > Valg fra menylinjen.
  3. Klikk på iMessage.
  4. Marker avkrysningsruten ved siden av Aktiver Meldinger i iCloud.

Innstillingsskjerm for iMessage på Mac med Aktiver Meldinger i iCloud valgt

Slå av Meldinger i iCloud

Når du slår av Meldinger i iCloud på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac, kan du velge å slå av Meldinger i iCloud på kun den enheten. Alle enhetene der Meldinger i iCloud er slått på, fortsetter å lagre det du sender og mottar fra den enheten, i iCloud.

Du kan også slå av Meldinger i iCloud på alle enhetene dine.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Innstillinger-appen.
  2. Trykk på navnet ditt > iCloud.
  3. Slå av Meldinger.

På Mac

1. Åpne Meldinger.
  2. Velg Meldinger > Valg fra menylinjen.
  3. Klikk på iMessage.
  4. Fjern markeringen i avkrysningsruten ved siden av Aktiver Meldinger i iCloud.

Hvis du slår av Meldinger i iCloud på iPhone, iPad eller iPod touch, inkluderes samtaleloggen din i en separat iCloud-sikkerhetskopi. Hvis du konfigurerer en Apple Watch for et familiemedlem, er Meldinger i iCloud den eneste måten å sikkerhetskopiere meldingene på.