Oppbevar alle meldingene dine i iCloud

iCloud holder hele samtaleloggen oppdatert og tilgjengelig på alle enhetene dine, selv når du konfigurerer en ny enhet.

Slik fungerer det

Meldinger i iCloud oppdateres automatisk, slik at du alltid har den samme visningen når du bruker iMessage. Når du sletter en melding, et bilde eller en samtale på én enhet, gjøres det også på de andre enhetene dine. Ettersom vedleggene dine lagres i iCloud, kan du spare plass på enheten din.

Du kan bruke Meldinger i iCloud på iPhone, iPad og Mac.

Før du begynner

Slå på Meldinger i iCloud

Gå til Innstillinger på iPhone eller iPad, eller Valg på Mac for å slå på Meldinger i iCloud.

iPhone som viser apper som bruker iCloud

På iPhone og iPad

1. Gå til Innstillinger.
  2. Trykk på [navnet ditt].
  3. Trykk på iCloud.
  4. Slå på Meldinger.

På Mac

1. Åpne Meldinger.
  2. Velg Meldinger > Valg fra menylinjen.
  3. Klikk på iMessage.
  4. Marker avkrysningsruten ved siden av Aktiver Meldinger i iCloud.

Innstillingsskjerm for iMessage på Mac med Aktiver Meldinger i iCloud valgt

Slå av Meldinger i iCloud

Når du slår av Meldinger på iPhone, iPad eller Mac, kan du velge å slå av Meldinger i iCloud på kun den enheten eller på alle enhetene dine. Alle enhetene der Meldinger i iCloud er slått på, fortsetter å lagre det du sender og mottar fra den enheten, i iCloud.

På iPhone og iPad:

1. Gå til Innstillinger.
  2. Trykk på [navnet ditt] > iCloud.
  3. Slå av Meldinger.

På Mac:

1. Åpne Meldinger.
  2. Velg Meldinger > Valg fra menylinjen.
  3. Klikk på iMessage.
  4. Fjern markeringen i avkrysningsruten ved siden av Aktiver meldinger i iCloud.

Hvis du slår av Meldinger i iCloud på iPhone eller iPad, legges meldingsloggen din i en separat iCloud-sikkerhetskopi.

Få mest mulig ut av Meldinger