Hvis du har glemt Apple-ID-passordet

Følg disse trinnene for å nullstille det og få tilgang til Apple-IDen din igjen.

Nullstille passordet

Først følger du disse trinnene:

1. Gå til Min Apple-ID og velg Nullstille passordet.
    Skjermen Hva er en Apple-ID
  2. Skriv inn Apple-IDen og velg Neste. Hvis du ikke husker den, velger du Glemt Apple-IDen.
    Skjermen Skriv inn Apple-ID
  3. Når du har skrevet inn Apple-IDen, kan du nullstille passordet på tre måter. Velg et alternativ nedenfor:

Svare på sikkerhetsspørsmålene

1. Velg Svar på sikkerhetsspørsmål, og velg deretter Neste.
  2. Velg fødselsdatoen din, og velg deretter Neste.
  3. Svar på sikkerhetsspørsmålene.
  4. Angi et nytt passord og velg Nullstill passord.

Bruke e-postgodkjenning

1. Velg E-postgodkjenning, og velg deretter Neste. Apple vil sende e-postmeldingen til den primære e-postadressen eller sikkerhetsadressen din.
    Bekreftelsesskjerm
  2. Åpne e-postmeldingen og velg lenken for nullstilling av passord.
  3. Når siden Min Apple-ID åpnes, angir du et nytt passord og velger Nullstill passord.

Mottok du ikke meldingen?

Bruke totrinnsverifisering

1. Skriv inn gjenopprettingsnøkkelen din.
    Verifisere identiteten din: Trinn 1 av 2
  2. Velg en godkjent enhet. Vi sender en verifiseringskode til enheten.
  3. Oppgi verifiseringskoden.
  4. Angi et nytt passord og velg Nullstill passord.

Hvis du permanent har mistet gjenopprettingsnøkkelen eller tilgang til en godkjent enhet, kan du ikke nullstille passordet.

Få hjelp

Hvis disse trinnene ikke hjalp deg med å nullstille passordet, kontakter du Apples kundestøtte.

Hva nå?

Når du har nullstilt passordet, ber vi deg logge på med det nye passordet neste gang du bruker Apple-IDen. Hvis du ønsker det, kan du oppdatere e-postadressen eller endre Apple-IDen.