Endre Apple-ID-passordet

Følg denne fremgangsmåten for å endre Apple-ID-passordet.

Endre Apple-ID-passordet ditt på iPhone, iPad, Apple Watch eller Apple Vision Pro

1. Trykk på Innstillinger > [navnet ditt] > Pålogging og sikkerhet.

2. Trykk på Endre passord.

ios-17-iphone-14-pro-settings-apple-id-sign-in-security-2
  3. Skriv inn nåværende passord eller sikkerhetskode, skriv inn et nytt passord, og bekreft det nye passordet. Glemt passordet?

4. Trykk på Endre eller Endre passord.

Endre barnets Apple-ID-passord

Hvis du har en iPhone, iPad eller Apple Vision Pro med den nyeste versjonen av iOS, iPadOS eller visionOS og tofaktorautentisering er slått på for Apple-ID-en din, kan du endre Apple-ID-passordet for en barnekonto i familiedelingsgruppen din.

1. Trykk på Innstillinger > Familie > barnets konto.

2. Trykk på Apple-ID og passord.

3. Trykk på Endre passord for [barnets navn].

4. Skriv inn sikkerhetskoden på enheten, og følg instruksjonene på skjermen.

Finn ut mer om Apple‑ID-kontoer for barn under 13 år (alderen varierer etter regionen)

Endre Apple-ID-passordet ditt på Mac

1. Velg Apple-menyen  > Systeminnstillinger, og velg deretter navnet ditt.

2. Velg Pålogging og sikkerhet.

3. Velg Endre passord. Før du kan tilbakestille passordet for Apple-ID-en, må du oppgi passordet du bruker til å låse opp Mac-maskinen.

macos-sonoma-system-settings-apple-id-sign-in-security-2.

Endre Apple-ID-passordet på nettet

1. Logg deg på appleid.apple.com.

2. Velg Passord i delen Pålogging og sikkerhet.

safari-16-4-appleid-apple-com-sign-in-security
  3. Skriv inn nåværende passord, skriv inn et nytt passord, og bekreft det nye passordet. Glemt passordet?

4. Velg Endre passord.