Bruke Handling-knappen på Apple Watch Ultra

Lær hvordan du tilpasser og bruker Handling-knappen som gir deg rask tilgang til noen av favorittfunksjonene dine på Apple Watch Ultra.

Slik konfigurerer du Handling-knappen på Apple Watch Ultra

1. Åpne Innstillinger-appen på Apple Watch. Du kan også gjøre dette på Apple Watch-appen på iPhonen din.
  2. Trykk på Handling-knappen.
    Apple Watch Ultra som viser Innstillinger-appen
  3. Trykk på menyen under Handling, og velg deretter hva du vil at knappen skal starte.
    Apple Watch Ultra som viser Handling-skjermen og ulike innstillinger
  4. Trykk på pilen øverst i venstre hjørne  for å gå tilbake til innstillingene for Handling-knappen.
  5. Trykk på menyen under App hvis den vises, og velg deretter en app for å utføre handlingen. Noen handlinger, for eksempel Lommelykt, viser ikke app-alternativet.
  6. Trykk på pilen for å gå tilbake.
  7. Trykk på menyen under Første trykk hvis den vises, og velg deretter en handling. Noen funksjoner lar forskjellige handlinger skje ved første og andre trykk på knappen.

Tips vises på skjermen under Bevegelser som forklarer hvordan Handling-knappen fungerer med innstillingene du har tilordnet den. Tips for en utendørstur viser deg for eksempel at et trykk på Handling-knappen én gang starter en treningsøkt, og ved å trykke på Handling-knappen og sideknappen samtidig, settes treningen på pause.

Pass på å unngå å trykke på sideknappen eller Digital Crown ved et uhell når du trykker på handlingsknappen. Apple Watch vil gjøre det som er tilordnet Handling-knappen hvis du tilfeldigvis trykker på en annen knapp samtidig, med mindre en knappkombinasjon er konfigurert.

Dette kan Handling-knappen gjøre:

Du kan konfigurere handlinger relatert til disse appene og funksjonene:

• Trening
  • Stoppeklokke
  • Rutepunkt
  • Spor tilbake
  • Dykking
  • Lommelykt
  • Snarvei

Bruk Handling-knappen for å aktivere Sirene

Trykk og hold nede handlingsknappen for å aktivere Sirene – en sikkerhetsfunksjon på Apple Watch Ultra-modeller. Hvis du ikke vil at Handling-knappen skal slå på Sirene, går du til Innstillinger > Handling-knapp, ser under Sirene, og slår av Hold for å slå på.

Lær mer om bruk av Sirene på Apple Watch Ultra.