Vask hendene med Apple Watch Series 4 eller nyere

Apple Watch kan automatisk oppdage når du begynner å vaske hendene, og starter da en tidtaker på 20 sekunder.

Slå på Håndvask og Håndvaskpåminnelser

Før du slår på Håndvask, må du kontrollere at iPhone bruker den nyeste versjonen av iOS og at Apple Watch bruker den nyeste versjonen av watchOS.

1. Åpne Apple Watch-appen på iPhone, og trykk på Håndvask.

2. Slå på Håndvask-nedtellingen for å få klokken til å registrere automatisk når du vasker hendene, og starte en tidtaker på 20 sekunder.

3. Slå på Påminnelser om håndvask for å få klokken til å minne deg på å vaske hendene når du kommer hjem.

ios 16 iPhone 13 pro watch handwashing settings

Du kan også slå disse innstillingene på og av på Apple Watch under Håndvask i Innstillinger-appen.

watchos 9 series 7 tidtaker for håndvask

Start tidtakeren

Tidtakeren starter når lyd- og bevegelsessensordataene i Apple Watch Series 4 og nyere oppdager at du vasker hendene. Hvis du slutter å vaske hendene før tidtakeren er ferdig, ber klokken deg om å fortsette. Hvis du ikke vasker hendene, kan du trykke for å lukke tidtakeren.