Vask hendene med Apple Watch Series 4 eller nyere

Apple Watch kan automatisk oppdage når du begynner å vaske hendene, og starter da en tidtaker på 20 sekunder.

Slå på Håndvask og Håndvaskpåminnelser

Før du slår på Håndvask, må du kontrollere at iPhone bruker den nyeste versjonen av iOS og at Apple Watch bruker den nyeste versjonen av watchOS.

1. Åpne Watch-appen på iPhone og trykk på Håndvask.
  2. Trykk på Handwashing Timer for å få klokken til å oppdage automatisk når du vasker hendene og starte en 20-sekunders tidtaker.
  3. Trykk på Håndvaskpåminnelser for å få klokken til å minne deg på å vaske hendene når du kommer hjem.

Du kan også slå disse innstillingene på og av på Apple Watch under Håndvask i Innstillinger-appen.

Start tidtakeren

Tidtakeren starter når lyd- og bevegelsessensordataene i Apple Watch Series 4 og nyere oppdager at du vasker hendene. Du vil også få et følbart varsel når tidtakeren begynner. Hvis du slutter å vaske hendene dine før tidtakeren er ferdig, vil klokken be deg om å fortsette. Hvis du ikke vasker hendene dine, kan du trykke for å lukke tidtakeren.