Bruk TV- eller kabelleverandøren din med Apple TV

Se direktekanaler, programmer på forespørsel og få tilgang til flere funksjoner på Apple TV. Og hvis du får Apple TV direkte fra leverandøren din, har du umiddelbar tilgang til innhold – du trenger bare å fullføre noen få enkle trinn.

Logg på en eksisterende Apple TV med TV- eller kabelleverandøren din

Du kan logge på Apple TV for å få tilgang til innhold via TV- eller kabelleverandøren din. Bare gå til Innstillinger > Kontoer > TV-leverandør for å logge på. Med denne éngangspåloggingen får du tilgang til apper via leverandøren din, slik at du slipper å logge på appene tilknyttet hver enkelt kanal.

Det er mulig at enkelte leverandører logger deg på automatisk for å gi deg tilgang til innhold, hvis Apple TV er koblet til leverandørens internett-tjeneste.

Det er også mulig at leverandøren din tilbyr en app i App Store med ekstra funksjoner som innhold på forespørsel og direkte-TV. Du kan bli bedt om å installere appen når du logger på, eller det kan hende at du må laste den ned separat. Appen er kanskje tilgjengelig for iPhone og iPad også.

Engangspålogging krever Apple TV 4K eller Apple TV HD.

Konfigurer Apple TV fra TV- eller kabelleverandøren din

Hvis du mottar Apple TV fra TV- eller kabelleverandøren din, er det mulig at Apple TV automatisk logger deg på leverandøren helt fra starten. Dette trenger du for å komme i gang:

1. Konfigurer Apple TV hjemme.
  2. I løpet av konfigureringen må du kanskje koble Apple TV til internett-tjenesten til leverandøren din for å bli logget på automatisk. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Hvis du ikke logges på automatisk, blir du bedt om å velge leverandøren din og logge på med kontoen din. På den måten får du tilgang til abonnementsinnhold på Apple TV.
  3. Logg på Apple TV med Apple-ID-en din. Hvis dette er det første Apple-produktet ditt, eller hvis du ikke har Apple-ID, går du til Apple-ID-kontosiden for å opprette en. Hvis du har glemt Apple-ID-en, kan du finne ut hva du må gjøre.

Når du har konfigurert Apple TV, finner du appen til leverandøren på startskjermen. Du må kanskje laste ned appen fra App Store. Du kan også se på innhold fra tilbyderen din i Apple TV-appen.

Butikktilgjengelighet og -funksjonalitet kan variere etter land eller region. Se hva du kan kjøpe fra iTunes Store i landet ditt eller regionen din.

Ha glede av Apple TV

Du kan gjøre enda mer med Apple TV.

Finn alle favorittene dine i Apple TV-appen

Se favorittseriene og -filmene dine, bla gjennom innholdet fra leverandøren din, se kamper direkte og finn noe helt nytt – alt på ett sted.

Bare spør, så har Siri svaret

Med Siri er det lett å se på TV, finne apper og mer. Du trenger bare å spørre etter filmer, TV-serier eller apper – så finner Siri dem for deg.

Last ned spill og apper

Bruk App Store til å finne apper som gjør stuen din om til et treningssenter, som lar deg shoppe fra sofaen, og finn spill du liker.

Strøm til TV-en

Bruk AirPlay til å strømme videoer, bilder, presentasjoner eller hele skjermen på iOS-enheten din til Mac eller Apple TV.

Få hjelp

• Hvis du trenger hjelp med å logge på TV- eller kabelleverandøren din eller med å logge bruke appen deres, kontakter du leverandøren. Du kan kanskje finne kontaktinformasjonen deres i App Store.
  • Hvis du vil ha hjelp med Apple TV, kan du gå til Apple-kundestøtte.
  • Hvis kabelleverandøren din også tilbyr internett, må du kanskje koble til internettnettverket hjemme hos deg for å få tilgang til noe av abonnementsinnholdet. Innholdet ditt er kanskje ikke tilgjengelig via andre nettverk.