Bruk TV- eller kabelleverandøren din med Apple TV

Se kanaler som sender direkte, eller se programmer på forespørsel, og få tilgang til flere funksjoner på Apple TV. Og hvis du får en Apple TV direkte fra leverandøren din, har du umiddelbar tilgang til innhold – du må bare fullføre noen få, enkle trinn.

Logg på en eksisterende Apple TV med TV- eller kabelleverandøren din

1. Sørg for at du har Apple TV 4K eller Apple TV HD samt nyeste versjon av tvOS.

2. Gå til Innstillinger på Apple TV.

3. Velg Brukere og kontoer, og velg TV-leverandør.

4. Velg Logg på.

5. Oppgi navnet på TV-leverandøren, eller velg fra listen. Du kan også bla nedover for å velge en TV-leverandør fra et annet land eller en annen region.

6. Oppgi e-postadressen og passordet for kontoen din hos TV-leverandøren*, og velg Fortsett for å logge på.

Når du logger på med TV-leverandøren din, får du tilgang til apper via leverandøren, slik at du ikke trenger å logge på appene for hver enkelt kanal.

Hvis Apple TV er koblet til internettjenestene til TV-leverandøren din, kan det hende at de logger deg på automatisk for å gi deg tilgang til innholdet sitt.

Det kan også hende at leverandøren tilbyr en app i App Store med ekstra funksjoner, som innhold på forespørsel og direktesendt TV. Du kan bli bedt om å installere appen når du logger på, eller det kan hende at du må laste den ned separat. Appen er kanskje tilgjengelig for iPhone og iPad også.

*Hvis du ikke vet e-postadressen eller passordet for kontoen, kontakter du TV-leverandøren.

Konfigurer Apple TV fra TV- eller kabelleverandøren din

Hvis du fåren Apple TV fra TV- eller kabelleverandøren din, er det mulig at du automatisk blir logget på hos leverandøren med det samme du tar i bruk Apple TV. Dette trenger du for å komme i gang:

1. Konfigurer Apple TV hjemme.

2. I løpet av konfigureringen må du kanskje koble Apple TV til kabelleverandørens internettjeneste for å bli logget på automatisk. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Hvis du ikke logges på automatisk, blir du bedt om å velge leverandør og logge på med kontoen din. På den måten får du tilgang til abonnementsinnhold på Apple TV.

3. Logg på Apple TV med Apple‑ID-en din. Finn ut hvordan du oppretter en ny Apple‑ID, eller finn ut hva du skal gjøre hvis du ser «Ingen iTunes Store-konto» på Apple TV.

Når du har konfigurert Apple TV, finner du appen til leverandøren på startskjermen. Du må kanskje laste ned appen fra App Store. Du kan også se på innhold fra leverandøren din i Apple TV-appen.

Butikktilgjengelighet og -funksjonalitet kan variere etter land eller region. Se hva du kan kjøpe i landet ditt eller regionen din.

Ha glede av Apple TV

Du kan gjøre enda mer med Apple TV.

tvos14-tv-app-icon

Finn alle favorittene dine i Apple TV-appen

Se favorittseriene og -filmene dine, bla gjennom innholdet fra leverandøren din, se kamper direkte, og oppdag noe helt nytt – alt på ett sted.

ios14-siri-icon-formatted

Bare spør – Siri leverer

Siri gjør det lettvint å se på TV, finne apper med mer. Du trenger bare å spørre etter filmer, TV-serier eller apper – så finner Siri dem for deg.

tvos14-app-store-app-icon

Last ned spill og apper

Bruk App Store til å finne apper som gjør stuen din om til et treningssenter, eller som lar deg shoppe fra sofaen, og til å finne spill du liker.

tvos-airplay-icon-gray

Strøm til TV-en

Bruk AirPlay til å strømme videoer, bilder, presentasjoner eller hele skjermen på iOS-enheten din til Mac eller Apple TV.

Få hjelp

• Hvis du trenger hjelp med å logge på hos TV- eller kabelleverandøren din eller med å bruke appen deres, kontakter du leverandøren. Du kan kanskje finne kontaktinformasjonen deres i App Store.

• Hvis du trenger hjelp med Apple TV, kan du gå til Apple-kundestøtte.

• Hvis kabelleverandøren din også tilbyr internett, må du kanskje koble til nettverket hjemme hos deg for å få tilgang til alt abonnementsinnholdet. Innholdet ditt er kanskje ikke tilgjengelig via andre nettverk.