Last ned apper på Apple TV

Du kan laste ned apper og spill fra App Store på Apple TV. Hvis du har en Apple TV (3. generasjon), kan du bare oppdatere de innebygde appene.

Slik laster du ned apper for Apple TV

1. Åpne App Store-appen.

2. Utforsk programmene eller søk etter programmet du vil laste ned.

3. Velg prisen eller Hent-knappen. Hvis du ser Åpne-knappen i stedet for en pris eller Hent-knappen, lastes appen allerede ned.

alternativ tekst settes inn av den som skriver

Hvis appen vises med «Hent»-knappen i stedet for en pris i App Store, er appen gratis. Enkelte kostnadsfrie apper tilbyr kjøp i app og abonnementer som gir deg tilgang til ekstra funksjoner, innhold med mer. Finn ut mer om kjøp i app og abonnementer.

Slik finner du apper du har kjøpt

Apper vises på Hjem-skjermen. Du kan flytte apper rundt på Hjem-skjermen eller skjule dem.

Finner du ikke en app på Hjem-skjermen? Hvis du bruker en Apple TV (3. generasjon), kan du se om appen er skjult. For å velge og oppheve skjuling av apper går du til Innstillinger > Hovedmeny.

Hvis du ikke finner App Store

App Store er ikke tilgjengelig på Apple TV (3. generasjon). Hvis du har denne modellen, kan du ikke laste ned nye apper, men du kan oppdatere programvaren for å oppdatere de innebygde appene.

Hvis du ikke er sikker på hvilken Apple TV-modell du har, kan du lese om hvordan du identifiserer Apple TV-modellen din.