Skann en QR-kode med iPhone, iPad eller iPod touch

Finn ut hvordan du bruker det innebygde kameraet på iPhone, iPad eller iPod touch for å skanne en Quick Response (QR)-kode.

QR-koder gir deg rask tilgang til nettsteder uten å måtte skrive inn eller huske nettadresser. Du kan bruke den innebygde Kamera-appen i iPhone, iPad eller iPod touch til å skanne en QR-kode.

Slik skanner du en QR-kode

1. Åpne Kamera-appen fra enhetens Hjem-skjerm, kontrollsenter eller låste skjerm.
  2. Hold enheten slik at QR-koden vises i Kamera-appens søker. Enheten din gjenkjenner QR-koden og viser et varsel.
  3. Trykk på varselet for å åpne lenken forbundet med QR-koden.