Hvis du ikke kan strømme eller se filmer eller TV-programmer fra Apple TV-appen, iTunes Store eller tredjepartsapper

Hvis du strømmer en film eller et TV-program som du har kjøpt, over en Wi-Fi- eller mobiltilkobling, og avspillingen stopper, kan du prøve fremgangsmåtene nedenfor. Se om du kan spille av videoen etter hver fremgangsmåte.

Følg denne framgangsmåten

Hvis du kan strømme en video, men avspillingen stopper, følger du fremgangsmåtene nedenfor. Hvis du trenger hjelp med noe, for eksempel tofaktorautentisering for Apple-ID-en din, kan du lese om hva du må gjøre.

Start enheten på nytt

Start enheten på nytt, og prøv deretter å strømme eller laste ned filmen eller TV-programmet på nytt. Finn ut hvordan du starter Apple TV, iPhoneiPadiPod touch eller Mac på nytt.

Hvis du prøver å se noe i Apple TV-appen på smart-TV-en eller strømmeenheten din, kan du prøve å slå TV-en eller strømmeenheten av og så på igjen.

Sjekk internett-forbindelsen

Hvis du bruker mobildata, kan du prøve å koble til Wi-Fi. Hvis du prøver å se noe i Apple TV-appen på smart-TV-en eller strømmeenheten din, kan du kontakte TV-produsenten for å få hjelp til å koble til Wi-Fi-nettverket hjemme.

Kontroller at Wi-Fi-ruteren er 802.11a/g/n/ac-kompatibel. Strømming av HD-innhold krever 8 Mbit/s eller raskere. Tregere Wi-Fi-tilkoblinger er kanskje ikke raske nok til å strømme videoinnhold i HD.

Sjekk aktiviteten på hjemmenettverket ditt

Hvis familiemedlemmer eller venner bruker det samme nettverket, be dem om å midlertidig stanse internett-aktiviteten sin.

Når flere enheter bruker det samme internett-nettverket til intensive aktiviteter som spilling, videostrømming eller sikkerhetskopiering, kan det redusere hastigheten på det lokale nettverket.

Prøv å se på en annen enhet

Se om du kan strømme filmen eller TV-programmet på en annen enhet med den samme Wi-Fi- eller mobilforbindelsen. Hvis du ikke kan det, er det antakeligvis problemer med nettverket og ikke enheten. Kontakt internettleverandøren for å få hjelp.

Se etter tjenesteavbrudd

Se om en Apple-medietjeneste har et tjenesteavbrudd, eller se på nettsiden til en tredjeparts leverandør for å se om de har avbrudd.

Hvis det er tjenesteavbrudd, prøver du å strømme eller se videoen senere.

Prøv å laste ned videoen i stedet

For å laste ned en video du har kjøpt, trykker eller klikker du på skynedlastingssymbolet. Det kan ta lengre tid før du kan begynne å se en film hvis du laster den ned i forhold til om du strømmer den, men det gjør at du kan se hele videoen uten forstyrrelser.

Du kan ikke laste ned filmer eller TV-programmer til Apple TV, smart-TV-er eller strømmeenheter. Du kan bare laste ned HDR-innhold på bestemte iPhone-, iPad- og iPod touch-modeller, og du kan ikke laste ned videoinnhold i 4K på noen enheter.