Hvis du ikke kan strømme eller se videoinnhold fra iTunes Store eller tredjeparts apper

Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke kan se en film eller et TV-program via Wi-Fi eller mobildata.

Start enheten på nytt

Omstart enheten, og prøv deretter å strømme eller laste ned innholdet på nytt.

Les om hvordan du omstarter Apple TV, iOS-enheten eller Mac-maskinen.

Sjekk Internett-forbindelsen

Hvis du bruker mobildata, kan du prøve å koble til Wi-Fi.

Kontroller at Wi-Fi-ruteren er 802.11a/g/n/ac-kompatibel. Tregere Wi-Fi-tilkoblinger er kanskje ikke raske nok til å strømme videoinnhold med den høyeste kvaliteten (8 Mbit/s eller raskere for HD-innhold).

Sjekk aktiviteten på hjemmenettverket ditt

Hvis familiemedlemmer eller venner bruker det samme nettverket, be dem om å midlertidig stanse Internett-aktiviteten sin.

Når flere enheter bruker det samme Internett-nettverket til intensive aktiviteter som spilling, videostrømming eller sikkerhetskopiering, kan det redusere hastigheten på det lokale nettverket.

Prøv å se på en annen enhet

Se om du kan strømme filmen eller TV-programmet på en annen enhet med den samme Wi-Fi- eller mobilforbindelsen. Hvis du ikke kan det, er det antakeligvis problemer med nettverket og ikke enheten.

Se etter tjenesteavbrudd

Se om iTunes Store har et tjenesteavbrudd, eller se på nettsiden til en tredjeparts leverandør for å se om de har avbrudd.

Hvis det er tjenesteavbrudd, prøver du å strømme eller se videoen senere.

Prøv å laste ned videoen i stedet

Hvis du har problemer med å strømme videoinnholdet, kan du også laste ned videoen1. Kjøp fra iTunes Store og noen tredjeparts apper kan lastes ned i bakgrunnen i stedet og ses senere. Muligheten til å laste ned videoen er riktignok avhengig av filstørrelsen og mengden lagring som er tilgjengelig på enheten din.

Trykk eller klikk på  for å laste ned en kjøpt video. Det kan ta lengre tid før du kan begynne å se en film hvis du laster den ned i forhold til om du strømmer den, men det gjør at du kan se hele videoen uten forstyrrelser.

1 Du kan ikke laste ned innhold til en Apple TV. Du kan bare laste ned HDR-innhold på bestemte iOS-enheter, og du kan ikke laste ned videoinnhold i 4K på noen enheter.

Les mer

• Apple-enheten din strømmer automatisk videoinnholdet i den høyeste kvaliteten som er tilgjengelig fra iTunes Store. Hvis du vil redusere videokvaliteten på avspillingen:
    • På iPhone, iPad eller iPod touch: Gå til Innstillinger > TV eller videoer > iTunes-videoer.
    • På Mac eller PC: Åpne iTunes, og velg deretter iTunes > Valg > Avspilling fra menyen øverst på dataskjermen eller i iTunes-vinduet.
    • På Apple TV: Gå til Innstillinger > Apper > iTunes-filmer og TV-programmer > Videooppløsning.
  • Finn ut mer om strømming av 4K-video eller videoinnhold med HDR eller Dolby Vision.
  • Finn ut mer om å laste ned og se HD-video.
  • Hvis en film, et TV-program eller leieinnhold du har kjøpt fremdeles ikke spilles av når du har fulgt trinnene i denne artikkelen, kan du rapportere et problem.
  • For tredjeparts apper, kan du forsøke å kontakte innholdsleverandøren av strømming av video.