Hvis du ikke kan se eller strømme filmer og TV-programmer i Apple TV-appen

Finn ut hva du skal gjøre hvis du har problemer med å strømme en film eller et TV-program over en Wi-Fi- eller mobiltilkobling.

Oppdater til den nyeste versjonen av Apple TV-appen

Du må oppdatere Apple-enheten din for å oppdatere Apple TV-appen.

Hvis du bruker en PC, oppdaterer du til den nyeste versjonen av Windows og enhetens drivere. Deretter oppdaterer du Apple TV-appen for Windows i Microsoft Store.

Hvis du bruker en kompatibel smart-TV, strømmeenhet eller spillkonsoll som er koblet til internett, skal Apple TV-appen oppdateres automatisk. Hvis du trenger hjelp, kan du kontakte produsenten eller finne ut hvordan du skaffer deg Apple TV-appen på enheten din.

Hvis filmen eller TV-programmet ikke begynner å spilles av

Etter hvert trinn prøver du å strømme eller laste ned filmen eller TV-programmet på nytt.

1. Se etter tjenesteavbrudd på Systemstatus-siden, eller se på nettstedet til en tredjeparts leverandør for å se om de har avbrudd. Hvis det er tjenesteavbrudd, prøver du å strømme eller se videoen senere.

2. Hvis du har problemer med å logge på med Apple-ID-en din, kan du nullstille Apple-ID-passordet ditt eller finne ut hvordan du får en bekreftelseskode og logger på med tofaktorautentisering.

3. Hvis mobiltilkoblingen er dårlig, kobler du til Wi-Fi i stedet.*

4. Prøv å se på en annen enhet med den samme Wi-Fi- eller mobiltilkoblingen. Hvis det ikke virker, kontakter du internettleverandøren din for å se om det er et problem med nettverket.

5. Hvis andre bruker Apple TV+ eller Apple TV-kanaler, må du sjekke at dere ikke overskrider grensene for strømming på flere enheter.

* Kontroller at Wi-Fi-ruteren er 802.11a/g/n/ac-kompatibel. Strømming av HD-innhold krever 8 Mbit/s eller raskere. Tregere Wi-Fi-tilkoblinger er kanskje ikke raske nok til å strømme videoinnhold i HD.

Hvis videokvaliteten er dårlig eller avspillingen stopper

1. Hvis flere personer i nettverket bruker internett, kan tilkoblingshastigheten bli tregere. Be dem stanse internettaktivitetene sine midlertidig.

2. Hvis du bruker en smart-TV eller strømmeenhet, slår du den av og på igjen. Hvis du bruker en Apple-enhet eller PC, starter du den på nytt.

3. Trykk eller klikk på nedlastingsknappen for å prøve å laste ned filmen eller TV-programmeti stedet.*

* Du kan ikke laste ned filmer eller TV-programmer til Apple TV, smart-TV-er eller strømmeenheter. HDR-innhold kan bare lastes ned til enkelte iPhone- og iPad-modeller. Du kan ikke laste ned 4K-videoinnhold til noen enhet.