Få Apple TV- eller Apple TV+-appen på en smart-TV eller strømmeenhet

Finn ut hvordan du konfigurerer Apple TV-appen eller Apple TV+-appen på en kompatibel enhet.

Slik skaffer du deg Apple TV-appen eller Apple TV+-appen

1. Gå til enhetens appbutikk og søk etter Apple TV-appen eller Apple TV+-appen. Hvis du ikke ser appen du er ute etter, kan du sjekke enhetens kompatibilitet.1

2. Last ned appen.

3. Åpne appen og følg instruksjonene for å fullføre konfigurasjonen.

• Logg på via en mobilenhet: Bruk kameraet på telefonen for å skanne QR-koden på TV-en, eller gå til link.apple.com Deretter følger du instruksjonene på enheten.

• På TV-en: Bruk fjernkontrollen til TV-en for å manuelt logge på Apple-ID-en din og fullføre konfigureringen.

Hvis du ikke kan se innhold, må du kanskje gjøre Apple-ID-en din klar for kjøp.

Har du ikke Apple-ID? Se hvordan du oppretter en ny Apple-ID. Eller finn ut hvordan du tilbakestiller Apple-ID-passordet ditt hvis du har glemt det.

Tilbakestille Apple TV-appen eller Apple TV+-appen

Hvis du tilbakestiller Apple TV- eller Apple TV+-appen, blir personopplysningene dine fjernet og de opprinnelige appinnstillingene gjenopprettet. Hvis du planlegger å selge eller gi bort enheten, eller vil avinstallere appen, anbefaler vi at du tilbakestiller den først.

1. Åpne Apple TV- eller Apple TV+-appen.

2. Gå til Innstillinger.

3. Velg Tilbakestill-alternativet.

Hvis du har mistet eller ikke får tilgang til enheten, men fortsatt er logget på Apple TV-appen eller Apple TV+-appen, kan du fjerne enheten fra listen over Apple-ID-enheter.

Hvis du tilbakestiller Apple TV-appen og Apple TV+-appen på en smart-TV som også er logget på Apple Music-appen, blir Apple Music-appen også gjenopprettet til de opprinnelige innstillingene.