Bruk Dock på Apple Watch

Åpne yndlingsappene dine raskt, eller gå raskt fra én app til en annen.

Appene Været og Trening i Dock

Åpne en app fra Dock

1. Trykk på sideknappen.
  2. Dra opp eller ned. Eller slå på Digital Crown.
  3. Trykk for å åpne en app. Hvis du ruller helt ned til bunnen, kan du trykke på Alle apper for å gå til Hjem-skjermen.
  4. Trykk på sideknappen for å lukke Dock.

Velg hvilke apper som vises i Dock

Dock kan vise de siste appene du har brukt eller opptil 10 av yndlingsappene dine. Hvis du velger Sist brukte, vises appene dine i den rekkefølgen du åpnet dem i. Hvis du velger Favoritter, kan du velge hvilke apper som vises. Men den siste appen du brukte, vises fortsatt øverst i Dock. Hvis den ikke allerede er en favoritt, kan du trykke på Behold i Dock for å legge den til.

Slik velger du hva som vises:

1. Åpne Apple Watch-appen på iPhone.
  2. Trykk på fanen Min Apple Watch og deretter på Dock.
  3. Trykk på Sist brukte eller Favoritter.

Dock-skjermbilde på iPhone

Velg yndlingsappene dine

Hvis du har Dock ordnet etter Favoritter, kan du velge hvilke apper du vil vise eller fjerne:

1. Åpne Apple Watch-appen på iPhone.
  2. Trykk på fanen Min Apple Watch og deretter på Dock.
  3. Kontroller at Favoritter er valgt.
  4. Trykk på Rediger.
    • For å fjerne apper trykker du på Fjern-symbolet og deretter på Fjern.
    • For å legge til apper trykker du på Legg til-symbolet. Du kan legge til opptil 10 apper.
    • For å omorganisere apper trykker og holder du Endre rekkefølge-knappen ved siden av en app, og deretter drar den opp eller ned.
  5. Trykk på Ferdig for å lagre endringene.

Fjern-alternativ i Apple Watch

Fjern en app fra Dock

1. Åpne Dock.
  2. Gå til en app, og sveip til venstre.
  3. Trykk på Fjern.

Du kan fjerne apper fra Dock uansett om du har ordnet dem etter Sist brukte eller Favoritter.