Bruke Kontrollsenteret på Apple Watch

Du kan sjekke batteriet og innstillingene ved å sveipe oppover. Deretter kan du koble til en høyttaler, dempe klokken med mer.

Åpne Kontrollsenter

Sveip oppover fra bunnen på urskiven.

Lukke Kontrollsenter

Sveip nedover fra toppen på urskiven.

Sjekk innstillingene og batteri

Med et raskt blikk kan du se hvilke innstillinger som er på eller av, og trykke for å endre dem.

Batteriprosent-knappen viser 100 %

Sjekk batteristrøm eller slå på Sparebluss.

mobilnett-symbol

Slå mobilnett av eller på.1

oransje Flymodus-knapp

Slå Flymodus av eller på.

Stillemodus-knapp

Slå Stillemodus av eller på.

Måne- eller Ikke forstyrr-knapp

Slå Ikke forstyrr av eller på.

Låseknapp

Lås Apple Watch.4

Vannlås-knapp

Bruk Vannlås til å forhindre utilsiktede trykk.2

iPhone-knapp

Spill av en lyd hvis du ikke finner iPhone. Eller trykk og hold for å få lyset til å blinke.

lommelykt-symbol

Slå på lommelykten. Sveip ned for å slå av lommelykten.

Teatermasker-symbol

Slå Kinomodus eller Teatermodus på eller av. Denne innstillingen slår på Lydløsmodus og sørger for at skjermen ikke lyser opp før du trykker på urskiven eller en knapp.3

Kontroller tilkoblingen din

Øverst på Kontrollsenter kan du se om Apple Watch og iPhone er tilkoblet. Når de er tilkoblet, vises et grønt iPhone-symbol. Når de kobles fra hverandre, vises et rødt iPhone-symbol eller rødt X-symbolNår Apple Watch kobles til Wi-Fi, vises Wi-Fi-symboletNår Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular) kobles til et mobilnett, vises grønne prikker.1

Få hjelp med å koble til Apple Watch og iPhone.

1. Kun tilgjengelig på Apple Watch Series 3 (GPS + Cellular).
  2. Kun tilgjengelig på Apple Watch Series 2 eller nyere. Du kan ikke bruke Apple Watch Series 1 og Apple Watch (1. generasjon) når du svømmer. Finn ut mer om vannbestandigheten til Apple Watch
  3. På Apple Watch Series 2 eller nyere kan du også vekke klokken ved å vri på Digital Crown.
  4. Hvis du har angitt en kode og slått av Håndleddsensor, kan du låse Apple Watch manuelt med denne innstillingen i Kontrollsenter. Hvis du ikke har angitt en kode (eller hvis du har angitt en kode og slått på Håndleddsensor), vil du ikke se denne innstillingen.