Lytt til musikk, podkaster og lydbøker på Apple Watch

Strøm Apple Music, Apple Podcasts eller lydbøker som du har kjøpt fra Apple Books. Eller synkroniser innhold med klokken din.

En Apple Watch som viser musikk som spilles av, en Apple Watch som viser en podkast som spilles av, og en Apple Watch som viser en lydbok som spilles av.

Hvis du er koblet til Wi-Fi eller mobilnett på Apple Watch Series 3 eller nyere, kan du strømme Apple Music, Apple Podcasts og lydbøker, selv når du ikke har iPhone med deg.

Du kan også synkronisere musikkpodkaster og lydbøker fra iPhone med klokken din. Deretter kan du spille av innholdet på klokken uten å ha iPhone i nærheten, selv om klokken ikke er koblet til Wi-Fi eller mobilnett.

Du trenger Bluetooth-hodetelefoner eller -høyttalere for å lytte til musikk eller annen lyd på Apple Watch. Finn ut hvordan du sammenkobler Bluetooth-enheter med klokken.

Finn ut mer om hvordan klokken bruker Wi-Fi og mobilnett

Lytt til Apple Music

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du spille av alle sanger i Apple Music-katalogen. Eller bruk Siri til å spille av sanger fra Apple Music-katalogen. Hvis du ikke abonnerer på Apple Music, kan du spille av dine egne sanger, album og spillelister. Finn ut mer om hvordan du bruker Musikk-appen.

For å strømme musikk åpner du Musikk-appen og trykker på musikken du vil høre. Alternativt, hvis du vil høre på radio, åpner du Radio-appen.

iPhone som viser musikk i Apple Watch-appen, inkludert mye spilte, vennemiks og avslapningsmiks.

Slik synkroniserer du musikk til Apple Watch

1. Sett Apple Watch på laderen som hører til, og kontroller at den lader. Sørg for at iPhone er innenfor rekkevidde av klokken.
  2. Gå til Innstillinger > Bluetooth på iPhonen. Kontroller at Bluetooth er slått på.
  3. Åpne Apple Watch-appen på iPhone, og trykk deretter på fanen Min Apple Watch.
  4. Rull til Musikk og trykk der. Deretter trykker du på  Legg til musikk.
  5. Finn musikken du vil synkronisere. Trykk på legg til-knappen  ved siden av musikken du vil ha. Hvis du ikke kan legge til bestemte album eller spillelister, kan du prøve å laste dem ned til iPhone før du synkroniserer dem med klokken.

Slik fjerner du musikk fra Apple Watch

1. Åpne Apple Watch-appen på iPhone, og trykk på Min klokke-fanen nederst på skjermen.
  2. Rull til og trykk på Musikk. Deretter trykker du på Rediger i øvre høyre hjørne. Hvis du ikke ser Rediger, synkroniseres ingen musikk med klokken.
  3. Under Spillelister og album trykker du på slett-knappen  ved siden av musikk du vil fjerne. Deretter trykker du på Slett. Her kan du også slå av spillelister som er lagt til automatisk, og som du ikke vil ha på klokken.

Lytt til Apple Podcasts

Som standard synkroniseres podkaster du abonnerer på, med Apple Watch når du lader den. Men du kan også synkronisere podkaster til Apple Watch manuelt.

iPhone som viser podkaster i Apple Watch-appen.

Slik synkroniser du podkaster til Apple Watch

1. På iPhone går du til Innstillinger > Podkaster og sørger for at Synkroniser podkaster er påslått.
  2. Åpne Apple Watch-appen på iPhone. Gå til Min klokke-fanen og rull til og trykk på Podkaster.
  3. Trykk på Tilpasset under Legg til episoder fra.
  4. Trykk på skyveknappen for programmet du vil ha.
    Hvis du ikke ser ønsket program, åpner du Podkaster-appen på iPhone, finner programmet og trykker på Abonner.

Episoder fjernes automatisk fra Apple Watch etter at du har hørt på dem.

Finn ut mer om hvordan du bruker Podkaster-appen.

Lytt til lydbøker

Kjøp lydbøker i Bøker-appen på en iOS-enhet, en iPadOS-enhet eller en Mac. Deretter bruker du Lydbøker-appen på klokken for å spille dem av.

Som standard synkroniseres opptil to lydbøker fra Leses nå- eller Vil lese-samlingene dine med Apple Watch når du lader den. Men du kan også synkronisere lydbøker til Apple Watch manuelt.

iPhone som viser lydbøker i Apple Watch-appen.

Slik synkroniserer du lydbøker

1. Sett Apple Watch på laderen som hører til, og kontroller at den lader.
  2. Gå til Innstillinger > Bluetooth på iPhonen. Kontroller at Bluetooth er slått på.
  3. Åpne Apple Watch-appen på iPhone, og trykk deretter på fanen Min Apple Watch.
  4. Bla til lydbøker, og trykk. For å legge til en ny lydbok trykker du på  Legg til lydbok. Hvis du ser nedlastingsknappen , venter lydboken på å bli synkronisert. Hvis du ikke ser nedlastingsknappen , er lydboken allerede synkronisert med Apple Watch.

Finn ut mer om lydbøker.

Gjør mer med musikk og podkaster på Apple Watch

• Du kan starte en spesifikk spilleliste hver gang du starter en treningsøkt. Åpne Apple Watch-appen på iPhone og trykk på Min Apple Watch. Trykk på Trening, så trykker du på Trening-spillelisten.*
  • Hvis du ikke vil at Spilles nå skal åpnes automatisk, kan du slå det av. Åpne Apple Watch-appen på iPhone og trykk på Min klokke-fanen. Trykk på Generelt, så Vekk skjermen, så slår du av automatisk start av lydapper.

*Treningsspillelister er tilgjengelig på Apple Watch Series 1 eller nyere.