Lytt til musikk og podkaster på Apple Watch

Strøm Apple Music eller Apple Podcasts. Eller synkroniser innhold med klokken din.

Du trenger Bluetooth-hodetelefoner eller -høyttalere for å lytte til musikk eller annen lyd på Apple Watch. Finn ut hvordan du sammenkobler Bluetooth-enheter med klokken.

Hvis du er koblet til Wi-Fi eller mobilnett på Apple Watch Series 3 eller nyere, kan du strømme Apple Music og Apple Podcasts selv når du ikke har iPhonen med deg. Du kan også synkronisere musikk og podkaster fra iPhone til klokken. Deretter kan du spille av innholdet på klokken uten å ha iPhone i nærheten, selv om klokken ikke er koblet til Wi-Fi eller mobilnett.

Finn ut mer om hvordan klokken bruker Wi-Fi og mobilnett.

Lytt til Apple Music

Hvis du abonnerer på Apple Music, kan du spille av alle sanger i Apple Music-katalogen. Hvis du ikke abonnerer på Apple Music, kan du spille av dine egne sanger, album og spillelister. Finn ut mer om hvordan du bruker Musikk-appen.

For å strømme musikk åpner du Musikk-appen og trykker på musikken du vil høre. Alternativt, hvis du vil høre på radio, åpner du Radio-appen.

Slik synkroniserer du musikk til Apple Watch

1. Plasser Apple Watch på laderen. Kontroller at den lades og at iPhonen din er innenfor rekkevidden til klokken din.
  2. Åpne Innstillinger-appen på iPhone, og trykk på Bluetooth. Kontroller at Bluetooth er slått på.
  3. Åpne Apple Watch-appen på iPhone, og trykk deretter på fanen Min Apple Watch.
  4. Rull til Musikk-appen og trykk på den.
  5. Trykk på Legg til musikk, og finn sangen eller albumet du vil synkronisere.
  6. Trykk på Legg til-knappen  ved siden av musikken du vil synkronisere. Hvis du ikke kan legge til bestemte album eller spillelister, kan du prøve å laste dem ned til iPhone før du synkroniserer dem med klokken.

Apple Watch-appen på iPhone som viser spillelister og album du kan legge til.

Slik fjerner du musikk fra Apple Watch

1. Åpne Apple Watch-appen på iPhone, og trykk på Min klokke-fanen nederst på skjermen.
  2. Rull til og trykk på Musikk. Deretter trykker du på Rediger i øvre høyre hjørne. Hvis du ikke ser Rediger, synkroniseres ingen musikk med klokken.
  3. Under Spillelister og album trykker du på slett-knappen  ved siden av musikk du vil fjerne. Deretter trykker du på Slett. Du kan også slå av spillelister som er lagt til automatisk, og som du ikke vil ha på klokken din.

Slik synkroniser du podkaster til Apple Watch

Når du lader Apple Watch, synkroniseres podkaster du følger automatisk til Apple Watch. Men du kan også synkronisere podkaster til Apple Watch manuelt.

1. Åpne Innstillinger-appen på iPhone, og trykk på Podkaster. Kontroller at Synkroniseringsbibliotek er aktivert.
  2. Åpne Apple Watch-appen på iPhone. Gå til Min klokke-fanen og rull til og trykk på Podkaster.
  3. Trykk på Tilpasset under Legg til episoder fra.
  4. Trykk på skyveknappen for programmet du vil ha. Hvis du ikke ser ønsket program, åpner du Podkaster-appen på iPhone, finner programmet og trykker på Legg til-knappen .

Episoder fjernes automatisk fra Apple Watch etter at du har hørt på dem.

Finn ut mer om hvordan du bruker Podkaster-appen.

Apple Watch-appen på iPhone som viser podkastprogrammer og stasjoner.

Gjør mer med musikk og podkaster på Apple Watch

Du kan starte en spesifikk spilleliste hver gang du starter en treningsøkt. Åpne Apple Watch-appen på iPhone og trykk på Min Apple Watch. Trykk på Trening, så trykker du på Trening-spillelisten.*

*Treningsspillelister er tilgjengelig på Apple Watch Series 1 eller nyere.

Tilgangen til Apple Music og Apple Podcasts kan variere etter land eller region. Finn ut hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.