Lytt til musikk og podkaster på Apple Watch

Du kan lytte til Apple Music og Apple Podcasts, kontrollere hva som spilles av på iPhone og administrere spillelister på Apple Watch.

Apple Watch og AirPods som spiller spillelisten My Work Jam

Du kan lytte til Apple Music eller strømme Apple Podcasts på Apple Watch Series 3 og nyere med Wi-Fi eller mobilnett. Du kan bruke alle typer Apple Watch til å kontrollere musikken på iPhone eller synkronisere spillelistene dine til Apple Watch for å kunne høre på musikk uten iPhone.

Lytt til Apple Music eller Apple Podcasts

Animasjoner som viser deg hvordan du finner biblioteket ditt på Apple Watch

Lytt til Apple Music

Hvis du abonnerer på Apple Music, får du automatisk tilgang til musikkbiblioteket ditt på Apple Watch Series 3. Åpne Musikk-appen på Apple Watch, og rull opp. Deretter trykker du på Bibliotek. Du kan også bruke Siri til å spille av hvilken som helst sang i Apple Music-katalogen og lytte til egendefinerte stasjoner i Radio-appen.

Hvis du ikke abonnerer på Apple Music, kan du fremdeles lytte til musikk på Apple Watch. Finn ut hvordan du legger til album og spillelister på klokken.

Lytt til Apple Podcasts

Med watchOS 5 kan du bruke Podkaster-appen til å spille av programmer og episoder. Hvis du har en Apple Watch Series 3 eller nyere, kan du åpne Podcasts-appen på Apple Watch, rulle opp og trykke på Bibliotek. Du kan også bruke Siri til å spille av programmer fra Apple Podcasts-katalogen. På en Apple Watch med watchOS 5 kan du synkronisere Apple Podcasts til klokken din.

For å lytte til podkaster på Apple Watch går du til Innstillinger > Podkaster og kontrollerer at Synkroniser podkaster er slått på.

Apple Watch med Spilles nå åpen

Kontrollér lyden som spilles av på iPhone

Når den sammekoblede iPhonen din er innen rekkevidde, åpner du Musikk- eller Podkaster-appen, så ruller du til toppen. Trykk på iPhone for å vise telefonens bibliotek og begynne å spille av musikk eller podkaster.

Hvis du startet å spille av musikk eller podkaster på iPhone, og du vil vise det som spilles av, åpner du Musikk-appen eller Podkaster-appen, ruller opp og trykker på Spilles nå.

Synkroniser musikk og podcaster til Apple Watch

Du kan legge spesifikke albumer, spillelister og podkaster til Apple Watch ved å synkronisere dem. Når du har synkronisert, kan du spille av musikken på Apple Watch uten iPhone.

iPhone med Watch-appen åpnet

Synkroniser musikk til Apple Watch

1. Sett Apple Watch i laderen, og påse at enheten lades.
  2. Gå til Innstillinger > Bluetooth på iPhonen. Kontroller at Bluetooth er slått på.
  3. Åpne Apple Watch-appen på iPhone, og trykk deretter på fanen Min Apple Watch.
  4. Trykk på Musikk > Legg til Legg til musikk.
  5. Velg musikken du vil synkronisere.

Under Legg til automatisk-delen kan du slå spillelister av eller på. Musikk som ofte blir spilt av, legges automatisk til på Apple Watch. Og hvis du abonnerer på Apple Music, legges personaliserte mikser automatisk til på Apple Watch.

Hvis du ikke kan legge til bestemte album eller spillelister, kan du prøve å laste dem ned til iPhone før du synkroniserer dem med klokken. Du kan ikke legge til lydbøker på klokken.

Finn ut hvordan du oppretter spillelister på iOS-enheten eller datamaskinen din.

Synkroniser podcaster til Apple Watch

Som standard synkroniseres alle Apple Podcasts-abonnementene dine til Apple Watch når den lades. Episoder fjernes automatisk fra Apple Watch etter at du har hørt på dem, og programmer du abonnerer på, oppdateres automatisk med nye episoder.

Hvis du vil velge podkaster som skal synkroniseres manuelt, åpner du Apple Watch-appen på iPhone, så går du til My Watch > Podcaster, og trykker på Tilpasset. Så velger du programmene med episoder i podcastbiblioteket som du vil synkronisere med Apple Watch.

iPhone med Watch-appen åpnet og slett-knappen ved siden av spillelister og album

Fjern musikk fra Apple Watch

1. Åpne Apple Watch-appen på iPhone, og trykk på Min klokke-fanen nederst på skjermen.
  2. Rull ned til og trykk på Musikk. Trykk deretter på Rediger øverst til høyre.  Du ser bare Rediger hvis du har synkronisert musikk på klokken.
  3. Under Spillelister og album trykker du på Slett ved siden av musikk du vil fjerne. Deretter trykker du på Slett.

Du kan også slå av spillelister som er lagt til automatisk, og som du ikke vil ha på klokken din.

Gjør mer med musikk og podkaster på Apple Watch

*Treningsspillelister er tilgjengelig på Apple Watch Series 1 eller nyere.