Lytt til musikk på Apple Watch

Du kan lytte til Apple Music, styre musikken som spilles av på iPhone, og administrere spillelister for Apple Watch.

Du kan lytte til Apple Music på Apple Watch Series 3 med en Wi-Fi- eller mobildatatilkobling, bruke enhver Apple Watch til å styre musikken på iPhone og synkronisere spillelister til Apple Watch som du kan lytte til uten iPhone.

Lytt til Apple Music

Før du begynner å lytte kobler du sammen klokken med Bluetooth-hodetelefoner.

Hvis du abonnerer på Apple Music, får du automatisk tilgang til musikkbiblioteket ditt på Apple Watch Series 3. Åpne Musikk-appen på Apple Watch, og rull opp. Deretter trykker du på Bibliotek. Du kan også bruke Siri til å spille av hvilken som helst sang i Apple Music-katalogen og lytte til tilpassede stasjoner i Radio-appen.

Hvis du ikke abonnerer på Apple Music, kan du fremdeles lytte til musikk på Apple Watch. Finn ut hvordan du legger til album og spillelister på klokken.

Styr musikk på iPhone

Når din tilkoblede iPhone er innenfor rekkevidde, åpner du Musikk-appen, navigerer til toppen og trykker på På iPhone for å se telefonens bibliotek og begynner å spille av musikk.

Hvis du har begynt å spille av musikk på iPhone, åpner du Musikk-appen og trykker på Spilles nå øverst for å se hva som spilles av.

Synkroniser album og spillelister til Apple Watch

Du kan legge til bestemte album og spillelister på Apple Watch ved å synkronisere dem. Når du har synkronisert, kan du spille av musikken på Apple Watch uten iPhone.

1. Sett Apple Watch i laderen, og påse at enheten lades.
  2. Gå til Innstillinger > Bluetooth på iPhone-enheten. Kontroller at Bluetooth er slått på.
  3. Åpne Apple Watch-appen på iPhone, og trykk deretter på fanen Min Apple Watch.
  4. Trykk på Musikk >  Legg til musikk.
  5. Velg musikken du vil synkronisere.

Under Legg til automatisk-delen kan du slå spillelister av eller på. Musikk som ofte blir spilt av, legges automatisk til på Apple Watch. Hvis du abonnerer på Apple Music, legges spillelistene Favourites Mix og New Music Mix automatisk til på Apple Watch. Andre mikser basert på musikken du liker, kan også dukke opp.

Hvis du ikke kan legge til bestemte album eller spillelister, kan du prøve å laste dem ned til iPhone-enheten din før du synkroniserer dem med klokken. Du kan ikke legge til lydbøker eller podkaster til klokken.

Finn ut hvordan du oppretter spillelister på iOS-enheten eller datamaskinen din.

Musikkskjerm i Apple Watch-appen på iPhone

Fjern musikk fra Apple Watch

1. Åpne Apple Watch-appen på iPhone, og trykk på Min klokke-fanen nederst på skjermen.
  2. Rull ned til og trykk på Musikk. Trykk deretter på Rediger øverst til høyre. Du ser bare Rediger hvis du har synkronisert musikk på klokken.
  3. Under Spillelister og album trykker du på minussymbol ved siden av musikk du vil fjerne. Deretter trykker du på Slett.

Du kan også slå av spillelister som legges til automatisk, for eksempel Favorites Mix, Chill Mix eller New Music Mix, som du ikke vil ha på klokken.

Gjør mer med musikk på Apple Watch

Du kan angi at en bestemt spilleliste skal spilles av når du starter en treningsøkt, og du kan slå av at Spilles nå åpnes automatisk. Du kan også lytte til Radio på Apple Watch Series 3.

Angi en treningsspilleliste

1. Åpne Apple Watch-appen på iPhone, og trykk på Min klokke-fanen nederst på skjermen.
  2. Rull ned til og trykk på Trening. Trykk deretter på Treningsspilleliste.
  3. Velg en spilleliste.

Denne spillelisten spilles av automatisk når du starter en treningsøkt, med mindre du allerede lytter til noe annet.

Treningsspillelister er tilgjengelig på Apple Watch Series 1 eller nyere.

Skjul Spilles nå

Når du spiller av musikk, åpnes Spilles nå automatisk. Du kan slå den av ved å følge disse trinnene:

1. Åpne Apple Watch-appen på iPhone, og trykk på Min klokke-fanen nederst på skjermen.
  2. Rull til og trykk på Generelt. Trykk deretter på Lys opp skjermen.
  3. Slå av Åpne lydapper automatisk.