Systemkrav for Kontinuitet på Mac, iPhone, iPad, iPod touch og Apple Watch

Her finner du det du trenger for å bruke Handoff, universelle utklipp, Instant Hotspot, automatisk opplåsing, iPhone-mobilanrop og SMS/MMS-meldinger.

Hvis enhetene dine oppfyller kravene for en Kontinuitet-funksjon, kan du konfigurere og bruke denne funksjonen til sømløs bytting mellom enhetene dine.

Handoff

Handoff fungerer med disse enhetene og operativsystemene:

iOS 8 eller nyere OS X Yosemite eller nyere  watchOS 1.0 eller nyere
  • iPhone 5 eller nyere
  • iPad Pro
  • iPad (4. generasjon)
  • iPad Air eller nyere
  • iPad mini eller nyere
  • iPod touch (5. generasjon) eller nyere
  • MacBook (tidlig 2015 eller nyere)
  • MacBook Pro (2012 eller nyere)
  • MacBook Air (2012 eller nyere)
  • Mac mini (2012 eller nyere)
  • iMac (2012 eller nyere)
  • iMac Pro
  • Mac Pro (sent 2013)
  • Apple Watch (1. generasjon)
  • Apple Watch Series 1
  • Apple Watch Series 2
  • Apple Watch Series 3

Universelle utklipp

Universelle utklipp fungerer med disse enhetene og operativsystemene når du kopierer tekst, bilder, fotografier og videoer from én Apple-enhet til en annen.

iOS 10 eller nyere macOS Sierra eller nyere
  • iPhone 5 eller nyere
  • iPad Pro
  • iPad (4. generasjon)
  • iPad Air eller nyere
  • iPad mini 2 eller nyere
  • iPod touch (6. generasjon) eller nyere
  • MacBook (tidlig 2015 eller nyere)
  • MacBook Pro (2012 eller nyere)
  • MacBook Air (2012 eller nyere)
  • Mac mini (2012 eller nyere)
  • iMac (2012 eller nyere)
  • iMac Pro
  • Mac Pro (sent 2013)

Universelle utklipp kan også kopiere hele filer fra én Mac til en annen. Begge Macene må ha macOS High Sierra.

Instant Hotspot

Instant Hotspot krever en av disse enhetene og operativsystemene:

iOS 8.1 eller nyere

Enheten din må ha et aktivt operatørabonnement som tilbyr Delt Internett-tjeneste.

• iPhone 5 eller nyere
  • iPad Pro
  • iPad (4. generasjon)
  • iPad Air eller nyere
  • iPad mini eller nyere

Da kan du bruke Instant Hotspot til å koble til Delt Internett fra disse enhetene:

iOS 8 eller nyere OS X Yosemite eller nyere
  • iPhone 5 eller nyere
  • iPad Pro
  • iPad (4. generasjon)
  • iPad Air eller nyere
  • iPad mini eller nyere
  • iPod touch (5. generasjon) eller nyere
  • MacBook (tidlig 2015 eller nyere)
  • MacBook Pro (2012 eller nyere)
  • MacBook Air (2012 eller nyere)
  • Mac mini (2012 eller nyere)
  • iMac (2012 eller nyere)
  • iMac Pro
  • Mac Pro (sent 2013)

Automatisk opplåsing

Automatisk opplåsing fungerer med disse enhetene og operativsystemene:

watchOS 3 eller nyere macOS Sierra eller nyere*
  • Apple Watch (1. generasjon)
  • Apple Watch Series 1
  • Apple Watch Series 2
  • Apple Watch Series 3*
  • MacBook (tidlig 2015 eller nyere)
  • MacBook Pro (fra sent 2013 eller nyere)
  • MacBook Air (midten av 2013 eller nyere)
  • Mac mini (sent 2014 eller nyere)
  • iMac (sent 2013 eller nyere)
  • iMac Pro
  • Mac Pro (sent 2013 eller nyere)

Du kan også bruke Systeminformasjon til å finne ut om en Mac støtter automatisk opplåsing. For mer informasjon se Slik låser du opp Macen din med Apple Watch.

* For å bruke Automatisk opplåsing med Apple Watch Series 3, må du ha macOS High Sierra.

iPhone-mobilanrop

iPhone-mobilanrop krever en iPhone med iOS 8.1 eller nyere og et aktivert operatørabonnement. Da kan du viderekoble anrop til og fra den iPhonen fra disse enhetene:

• Hvilken som helst Mac som kjører OS X Yosemite eller nyere. Mac mini og Mac Pro krever en ekstern mikrofon eller eksterne hodetelefoner.
  • Enhver iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 8 eller nyere.

SMS- og MMS-meldinger

SMS- og MMS-meldinger krever et aktivert operatørabonnement på en hvilken som helst iPhone med iOS 8.1 eller nyere. Da kan du sende og motta SMS- og MMS-meldinger fra disse enhetene:

• Hvilken som helst Mac som kjører OS X Yosemite eller nyere.
  • Enhver iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 8 eller nyere.