Systemkrav for Kontinuitet på Mac, iPhone, iPad, iPod touch og Apple Watch

Dette trenger du for å bruke Automatisk opplåsing, Kontinuitet-kamera, Handoff, Instant Hotspot, iPhone-mobilanrop, SMS-/MMS-meldinger og universelle utklipp.

Hvis enhetene dine oppfyller kravene for en Kontinuitet-funksjon, kan du konfigurere og bruke denne funksjonen til sømløs bytting mellom enhetene dine.

Automatisk opplåsing

Automatisk opplåsing fungerer med disse enhetene og operativsystemene:

watchOS 3 eller nyere macOS Sierra eller nyere*
  • Apple Watch (1. generasjon)
  • Apple Watch Series 1
  • Apple Watch Series 2
  • Apple Watch Series 3*
  • Apple Watch Series 4*
  • MacBook (begynnelsen av 2015 eller nyere)
  • MacBook Pro (slutten av 2013 eller nyere)
  • MacBook Air (midten av 2013 eller nyere)
  • Mac mini (sent 2014)
  • iMac (slutten av 2013 eller nyere)
  • iMac Pro
  • Mac Pro (slutten av 2013 eller nyere)

Du kan også bruke Systeminformasjon til å finne ut om en Mac støtter automatisk opplåsing. For mer informasjon kan du se Slik låser du opp Mac-maskinen din med Apple Watch.

* Bruk av Automatisk opplåsning med Apple Watch Series 3 eller nyere krever macOS High Sierra eller nyere.

Kontinuitet-kamera

Kontinuitet-kamera fungerer med disse enhetene og operativsystemene:

iOS 12 macOS Mojave
  • Hvilken som helst iPhone, iPad eller iPod touch som bruker iOS 12.
  • MacBook (begynnelsen av 2015 eller nyere)
  • MacBook Pro (2012 eller nyere)
  • MacBook Air (2012 eller nyere)
  • Mac mini (2012 eller nyere)
  • iMac (2012 eller nyere)
  • iMac Pro
  • Mac Pro (slutten av 2013)

Handoff

Handoff fungerer med disse enhetene og operativsystemene:

iOS 8 eller nyere OS X Yosemite eller nyere  watchOS 1.0 eller nyere
  • iPhone 5 eller nyere
  • iPad Pro
  • iPad (4. generasjon) eller nyere
  • iPad Air eller nyere
  • iPad mini eller nyere
  • iPod touch (5. generasjon) eller nyere
  • MacBook (begynnelsen av 2015 eller nyere)
  • MacBook Pro (2012 eller nyere)
  • MacBook Air (2012 eller nyere)
  • Mac mini (2012 eller nyere)
  • iMac (2012 eller nyere)
  • iMac Pro
  • Mac Pro (slutten av 2013)
  • Apple Watch (1. generasjon)
  • Apple Watch Series 1
  • Apple Watch Series 2
  • Apple Watch Series 3
  • Apple Watch Series 4

Instant Hotspot

Instant Hotspot krever en av disse enhetene og operativsystemene:

iOS 8.1 eller nyere

Enheten din må ha et aktivt operatørabonnement som tilbyr Delt Internett-tjeneste.

• iPhone 5 eller nyere
  • iPad Pro
  • iPad (4. generasjon) eller nyere
  • iPad Air eller nyere
  • iPad mini eller nyere

Da kan du bruke Instant Hotspot til å koble til Delt Internett fra disse enhetene:

iOS 8 eller nyere OS X Yosemite eller nyere
  • iPhone 5 eller nyere
  • iPad Pro
  • iPad (4. generasjon) eller nyere
  • iPad Air eller nyere
  • iPad mini eller nyere
  • iPod touch (5. generasjon) eller nyere
  • MacBook (begynnelsen av 2015 eller nyere)
  • MacBook Pro (2012 eller nyere)
  • MacBook Air (2012 eller nyere)
  • Mac mini (2012 eller nyere)
  • iMac (2012 eller nyere)
  • iMac Pro
  • Mac Pro (slutten av 2013)

iPhone-mobilanrop

iPhone-mobilanrop krever en iPhone med iOS 8.1 eller nyere og et aktivert operatørabonnement. Da kan du viderekoble anrop til og fra denne iPhone fra disse enhetene:

• Hvilken som helst Mac som kjører OS X Yosemite eller nyere. Mac mini og Mac Pro krever en ekstern mikrofon eller eksterne hodetelefoner.
  • Enhver iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 8 eller nyere.

SMS- og MMS-meldinger

SMS- og MMS-meldinger krever et aktivert operatørabonnement på en hvilken som helst iPhone med iOS 8.1 eller nyere. Da kan du sende og motta SMS- og MMS-meldinger fra disse enhetene:

• Hvilken som helst Mac som kjører OS X Yosemite eller nyere.
  • Enhver iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 8 eller nyere.

Universelle utklipp

Universelle utklipp fungerer med disse enhetene og operativsystemene når du kopierer tekst, bilder og videoer fra én Apple-enhet til en annen.

iOS 10 eller nyere macOS Sierra eller nyere
  • iPhone 5 eller nyere
  • iPad Pro
  • iPad (4. generasjon)eller nyere
  • iPad Air eller nyere
  • iPad mini 2 eller nyere
  • iPod touch (6. generasjon) eller nyere
  • MacBook (begynnelsen av 2015 eller nyere)
  • MacBook Pro (2012 eller nyere)
  • MacBook Air (2012 eller nyere)
  • Mac mini (2012 eller nyere)
  • iMac (2012 eller nyere)
  • iMac Pro
  • Mac Pro (slutten av 2013)

Universelle utklipp kan også kopiere hele filer fra én Mac til en annen. Hver Mac må ha macOS High Sierra eller nyere.