Videresend SMS/MMS-tekstmeldinger fra iPhone til andre enheter

Med funksjonen Videresending av tekstmeldinger på iPhone kan SMS- og MMS-meldinger du sender og får på en iPhone, også vises på Mac, iPad og Apple Vision Pro , slik at du kan fortsette samtalen fra den enheten du vil.

alternativ tekst

Videresend meldinger automatisk

For å kunne videresende SMS-/MMS-meldinger automatisk til én eller flere av de andre enhetene dine, må den andre enheten være pålogget med samme Apple‑ID som iPhonen, og iPhonen må være koblet til et Wi-Fi- eller mobilnettverk.

Konfigurer Meldinger i iCloud, som inkluderer Videresending av tekstmeldinger

Når du konfigurerer Meldinger i iCloud på enhetene dine, holdes hele meldingshistorikken oppdatert på tvers av disse enhetene – selv hvis du konfigurerer en ny enhet. Dette omfatter også meldinger som er sendt eller mottatt med SMS/MMS (i grønne bobler) eller iMessage. Du trenger ikke å konfigurere Videresending av tekstmeldinger separat, fordi denne funksjonen er innebygd i Meldinger i iCloud.

Konfigurer meldinger i iCloud

Eller konfigurer Videresending av tekstmeldinger separat

Hvis du ikke bruker Meldinger i iCloud, eller hvis SMS-/MMS-meldinger ikke videresendes som forventet:

1. På iPhone går du til Innstillinger > Meldinger.

2. Trykk på Videresending av tekstmeldinger. (Hvis du ikke ser dette, slår du iMessage av og på igjen. Deretter trykker du på Send og motta, og logger på igjen.)

3. Trykk for å slå på hver av enhetene du vil gi tillatelse til å sende og motta SMS- og MMS-meldinger fra denne iPhonen.

alternativ tekst
  4. Hvis du velger en enhet som ikke bruker tofaktorautentisering for Apple‑ID, vises en verifiseringskode på alle de andre enhetene dine. Skriv inn denne koden på iPhonen.

Hvis du ikke ser én eller flere av de andre enhetene dine i innstillingene for Videresending av tekstmeldinger:

• iPad: Gå til Innstillinger > Meldinger, og kontroller at iMessage er slått på. Trykk på Send og motta, og sørg for at Apple‑ID-en som vises nederst på denne skjermen, er den samme som på iPhonen. Hvis den ikke er det, trykker du på den for å logge av. Deretter logger du på med riktig Apple‑ID.

• Mac: Åpne Meldinger-appen. Velg Meldinger > Innstillinger (eller Valg) fra menylinjen. Klikk på iMessage, og sørg for at Apple‑ID-en som vises i dette vinduet, er den samme som på iPhonen. Hvis den ikke er det, klikker du på Logg av, og deretter logger du på med riktig Apple‑ID.

• Apple Vision Pro: Gå til Innstillinger > Apper > Meldinger, og kontroller at iMessage er slått på. Trykk på Send og motta, og sørg for at Apple‑ID-en som vises nederst på denne skjermen, er den samme som på iPhonen. Hvis den ikke er det, trykker du på den for å logge av. Deretter logger du på med riktig Apple‑ID.

Videresend meldinger manuelt

Uansett om du har Meldinger i iCloud eller Videresending av tekstmeldinger slått på eller ikke, kan du manuelt videresende meldinger du velger, til andre enheter.

Videresend og del meldinger på iPhone