Slik omstarter du Apple Watch

Les om hvordan du slår Apple Watch på og av, selv om den ikke reagerer.

Et bilde som viser hvor sideknappen og Slå av-skyveknappen er på Apple Watch.

Omstarte Apple Watch

1. Trykk på og hold sideknappen til du ser en Slå av-skyveknapp.
  2. Dra Slå av-skyveknappen.
  3. Når klokken er slått av, holder du nede sideknappen igjen til du ser Apple-logoen.

Hvis Apple Watch lader, må du ta den ut av laderen først. Du kan ikke omstarte klokken når den lader.

Skjerm med Apple-logoen.

Framtvinge en omstart av Apple Watch

Ikke tving frem en omstart av Apple Watch hvis du oppdaterer watchOS. Når du ser Apple-logoen og fremdriftshjulet på Apple Watch, lar du være å bruke Apple Watch til oppdateringen er fullført.

Du bør bare framtvinge en omstart av enheten som en siste utvei hvis den ikke reagerer. Når du skal framtvinge en omstart av Apple Watch, trykker du på og holder både sideknappen og Digital Crown inne i minst 10 sekunder, og slipper begge knappene når du ser Apple-logoen.