Bruk Siri på alle Apple-enhetene dine

Be Siri om å sende meldinger på iPhone, spille av TV-serier på Apple TV eller starte treningsøkter på Apple Watch. Uansett hva det er, så kan Siri gjøre det for deg – på hvilken som helst av Apple-enhetene dine. Du trenger bare å spørre.

På iPhone, iPad eller iPod touch

Her er noen løsninger for hvordan du kan snakke med Siri.

Si «Hei, Siri»

Bare si «Hei, Siri» og deretter det du trenger. Du kan for eksempel si «Hei, Siri, hvordan er været i dag?»

Trykk på og slipp knappen

På iPhone X eller nyere trykker du på sideknappen i noen sekunder, og deretter sier du forespørselen din umiddelbart.

Hvis enheten din har en Hjem-knapp, trykker du på den og sier det du trenger.

Trykk og hold på knappen

Har du en lang forespørsel? På iPhone X eller nyere trykker og holder du på sideknappen mens du sier forespørselen din. Når du slipper sideknappen, slutter Siri å lytte.

Hvis enheten din har en Hjem-knapp, trykker og holder du på den til du er ferdig med forespørselen din.

På AirPods, hodetelefoner eller i bilen

Mens du bruker AirPods, dobbelttrykker du på utsiden av hvilken som helst AirPod. Vent til du hører en lyd, og deretter sier du forespørselen din.

På andre hodetelefoner eller Bluetooth-enheter holder du inne den midtre knappen eller ringeknappen til du hører en lyd, og deretter sier du forespørselen din.

Hvis bilen din støtter CarPlay eller Siri Eyes Free, kan du holde inne talekommandoknappen på rattet og fortelle Siri hva du trenger.

På Apple Watch

Her er noen løsninger for hvordan du kan snakke med Siri på Apple Watch.

Si «Hei, Siri»

Se på Apple Watch eller trykk på skjermen. Når den våkner, sier du «Hei, Siri» og deretter det du trenger.

Løft for å snakke

Hvis du har den nyeste versjonen av watchOS og Apple Watch Series 3 eller nyere, trenger du ikke å si «Hei, Siri». Bare hold klokken i nærheten av munnen din og si det du trenger.

Hold inne Digital Crown

Trykk på Digital Crown i noen få sekunder, og fortell deretter Siri det du trenger.

Har du en lang forespørsel? Bare trykk på og hold inne Digital Crown, si det du trenger og slipp deretter Digital Crown.

På HomePod

Her er to løsninger for hvordan du kan snakke med Siri på HomePod.

Trykk på toppen av HomePod

Trykk på toppen av HomePod, og si deretter forespørselen din.

Har du en lang forespørsel? Bare trykk og hold inne på toppen av HomePod, si det du trenger, og løft deretter fingeren.

HomePod er ikke tilgjengelig i alle land og regioner.

På Mac

Her er noen løsninger for hvordan du kan snakke med Siri på Mac.

Si «Hei, Siri»

På Mac (2018 eller nyere) sier du «Hei, Siri» og deretter forespørselen din.

Trykk på Siri-knappen, eller bruk tastatursnarveien

På MacBook Pro med Touch Bar trykker du på  på Touch Bar, og deretter sier du forespørselen din. Eller du kan trykke og holde på  mens du sier forespørselen din. Siri slutter å lytte når du løfter fingeren.

På macOS Sierra eller nyere klikker du på  i menyraden eller Dock. Eller trykk og hold på Kommando (⌘)-tasten og mellomromstasten til Siri reagerer. Så sier du hva du trenger.

Hvis Siri ikke lukkes automatisk, klikker du på  i vinduet eller sveiper til høyre for å lukke.

På Apple TV