Administrer og bruk Apple-ID

Apple-ID-en er kontoen du bruker for å få tilgang til Apple-tjenester som App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime med flere. Du kan logge deg på alle Apple-tjenester med én Apple-ID og ett passord.

Logg på med Apple-ID

Bruk samme Apple-ID og passord hver gang du blir bedt om å logge på en Apple-enhet eller -tjeneste. Hvis du ikke har en Apple-ID, kan du finne ut hvordan du oppretter en ny Apple-ID. Du kan bruke Apple-ID-en din til følgende:

• Konfigurer alle Apple-tjenestene dine automatisk når du konfigurerer en ny enhet og logger på med Apple-ID-en din.
  • Hold innholdet ditt oppdatert på alle enhetene dine når du logger på iCloud.
  • Logg på iTunes, Bøker og App Store for å foreta kjøp og få tilgang til tidligere kjøp.
  • Logg på iMessage og FaceTime1 for å snakke med og sende meldinger til venner og familie.
  • Logg på apper og nettsteder fra tredjepart med Logg på med Apple.

Se en liste over andre funksjoner og tjenester som bruker Apple-ID-en din

Administrere Apple-ID-en

Apple-ID-en brukes på tvers av alle enhetene og tjenestene dine, så det er viktig å holde kontoinformasjonen oppdatert. Bare logg på Apple-ID-kontosiden2 når som helst for å administrere kontoen din:

Du kan også lese om hvordan du endrer betalingsinformasjonen din.

Hjelp oss med å beskytte kontoen din

Sikkerhet og personvern for Apple-ID-en er svært viktig for oss. Her er noen ting du kan gjøre slik at kontoen forblir privat og sikker:

1 FaceTime er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner.

2 Avhengig av hvordan du opprettet Apple-ID-en kan det hende at du må oppgi tilleggsinformasjon eller bytte Apple-ID-brukernavn fra et mobiltelefonnummer til en e-postadresse.

3 I Fastlands-Kina og India kan du bruke telefonnummeret ditt som Apple-ID. I Fastlands-Kina må du kanskje oppgi et +86-telefonnummer for Apple-ID-en din. Du kan endre dette nummeret senere, eller du kan endre landet eller området ditt til et sted der det ikke kreves. Dette nummeret brukes bare til verifisering.