Administrer og bruk Apple-ID

Apple-ID-en er kontoen du bruker for å få tilgang til Apple-tjenester som App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime med flere. Og du kan logge på alle Apple-tjenestene med en enkelt Apple-ID og ett passord.

Logg på med Apple-ID

Bruk samme Apple-ID og passord hver gang du blir bedt om å logge på en Apple-enhet eller -tjeneste. Hvis ikke du har en Apple-ID, kan du finne ut hvordan du oppretter du en ny Apple-ID. Du kan bruke Apple-ID-en din til følgende:

Se en fullstendig liste over funksjoner og tjenester som bruker Apple-ID.

Administrere Apple-ID-en

Apple-ID-en brukes på tvers av alle enhetene og tjenestene dine, så det er viktig å holde kontoinformasjonen oppdatert. Bare logg på Apple-ID-kontosiden din2 når som helst for å administrere kontoen din:

Du kan også lese om hvordan du endrer betalingsinformasjonen din.

Hjelp oss med å beskytte kontoen din

Sikkerhet og personvern for Apple-ID-en er svært viktig for oss. Her er noen ting du kan gjøre slik at kontoen forblir privat og sikker:

• Hvis du ikke har gjort det allerede, konfigurerer du tofaktorautentisering for å legge til et ekstra lag med sikkerhet i kontoen din. Avhengig av når du opprettet Apple-ID-en din, kan den allerede være beskyttet med tofaktorautentisering. Noen Apple-ID-er som er opprettet i iCloud på iOS 10.3 eller macOS 10.12.4 og nyere, slår på denne funksjonen automatisk.
  • Hvis du ikke kan konfigurere tofaktorautentisering, kan du tilbakestille sikkerhetsspørsmålene dine og legge til en sikkerhetsadresse. Hvis du glemmer passordet ditt eller svarene på sikkerhetsspørsmålene, kan du få tilgang til kontoen din igjen ved hjelp av sikkerhetsadressen.
  • Gå gjennom anbefalte praksiser i Sikkerhet og Apple-ID.
  • Les mer om Apples engasjement for personvern og sikkerhet.
  1. FaceTime er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner.
  2. Avhengig av hvordan du opprettet Apple-ID-en, kan det hende at du må oppgi tilleggsinformasjon eller bytte Apple-ID-brukernavn fra et mobiltelefonnummer til en e-postadresse.
  3. I Fastlands-Kina og India kan du bruke telefonnummeret ditt som Apple-ID. I Fastlands-Kina må du kanskje oppgi et +86-telefonnummer for Apple-ID-en din. Du kan endre dette nummeret senere, eller du kan endre landet eller området ditt til et sted der det ikke kreves. Dette nummeret brukes bare til verifisering.