Oppdater fødselsdatoen som er tilknyttet Apple-ID-en din

Det er viktig at du har registrert korrekt fødselsdato for Apple-ID-en din. Den brukes i funksjoner som Familiedeling, og i noen tilfeller må du kanskje bruke den til å nullstille passordet ditt.

Rediger fødselsdatoen din

Hvis du må endre fødselsdatoen for noen under 13 år, følger du denne fremgangsmåten.*

I en nettleser

1. Logg deg på appleid.apple.com.

2. Velg Personopplysninger og deretter Fødselsdato.

3. Oppdater fødselsdatoen din og klikk på Lagre. Finn ut hva du skal gjøre hvis du vil endrefødselsdatoen til et barn.

Avhengig av hvordan du opprettet Apple-ID-en, kan det hende at du må oppgi tilleggsinformasjon eller bytte Apple-ID-brukernavn fra et mobiltelefonnummer til en e-postadresse.

På iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt].

2. Trykk på Navn, Telefonnumre, E-post. Du må kanskje oppgi Apple-ID-passordet.

3. Trykk på Endre fødselsdato eller Fødselsdato.

4. Oppdater fødselsdatoen din, og trykk deretter på Ferdig. Hvis du endrer en fødselsdato for et barn, lær hva du skal gjøre.

Endre fødselsdatoen for et barn

For å endre fødselsdatoen til en alder under 13 år* må du være medlem av en familiedelingsgruppe, og familieorganisatoren må godkjenne endringen. Etter at du har endret fødselsdatoen til en alder under 13 år, kan du ikke redigere den.* Finn ut mer om Familiedeling.

1. Oppdater fødselsdatoen.

2. Følg fremgangsmåten på skjermen for å sende en e-postforespørsel til familieorganisatoren.

3. Familieorganisatoren får en e-post med instruksjoner for å godkjenne forespørselen.