Hvis du ikke får laget en iTunes-sikkerhetskopi av iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan få en varselmelding når du sikkerhetskopierer iPhone, iPad eller iPod touch i iTunes. Du kan for eksempel få en melding som sier at det ikke er nok ledig plass, at det oppsto en feil under økten eller at økten ikke kunne startes.

Prøv å sikkerhetskopiere iPhone, iPad eller iPod touch på nytt etter hvert trinn.

Omstart datamaskinen og iOS-enheten.

Prøv å lage sikkerhetskopien på nytt etter omstarten.

Koble fra andre USB-enheter.

Koble alt fra datamaskinen unntatt iOS-enheten, tastaturet og musen. Påse at du har koblet iOS-enheten direkte til datamaskinen.

Kontroller sikkerhetsinnstillingene i Windows.

Hvis iTunes for Windows slutter å reagere eller sikkerhetskopien aldri blir ferdig, må du kanskje oppdatere, konfigurere, deaktivere eller avinstallere sikkerhetsprogramvaren. Les mer hvis iTunes for Windows ikke reagerer.

Nullstill Lockdown-mappen.

Prøv å nullstille Lockdown-mappen for å starte eller arkivere en sikkerhetskopi.

Prøv en sekundær datamaskin.

Hvis du har mer enn én datamaskin, prøver du å lage en sikkerhetskopi på en annen Mac eller PC.

Frigjør plass.

Hvis iTunes ikke får laget en sikkerhetskopi av enheten fordi det ikke er nok ledig plass, prøver du å frigjøre noe plass på Mac eller PC. Deretter følger du framgangsmåten for å lage en sikkerhetskopi på nytt.

Få mer hjelp

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.

Sist endret:
Nyttig?

Ytterligere kundestøtteinformasjon for produkter

Norge (Norsk)