Hvis du ikke kan sikkerhetskopiere iOS- eller iPadOS-enheten til en datamaskin eller gjenopprette den fra en sikkerhetskopi

Finn ut hva du må gjøre hvis du ikke kan sikkerhetskopiere iPhone, iPad eller iPod touch til en datamaskin, eller du ikke kan gjenopprette enheten fra en sikkerhetskopi på en datamaskin.

Prøv på nytt etter hvert trinn

1. Sørg for at Macen eller PC-en er oppdatert. Hvis du bruker iTunes, må du sørge for at du har den nyeste versjonen av iTunes.
  2. Koble enheten til datamaskinen med en USB-kabel, og finn enheten din på datamaskinenFinn ut hva du må gjøre hvis enheten ikke vises i Finder eller iTunes. Finn ut hva du må gjørehvis du har glemt sikkerhetskoden eller enheten er deaktivert.
  3. Omstart alle enhetene.
  4. Hopp over dette trinnet hvis du bruker Mac. Hvis du bruker en Windows-PC, og hvis iTunes ikke svarer eller sikkerhetskopieringen aldri blir ferdig, kan det hende at du må oppdatere, endre, deaktivere eller avinstallere sikkerhetsprogramvaren.
  5. Hvis du har mer enn én datamaskin, prøver du å lage en sikkerhetskopi på en annen Mac eller PC. Eller du kan bruke iCloud til å sikkerhetskopiere enheten og gjenopprette fra iCloud-sikkerhetskopien.
  6. Hvis du får et varsel om at det har oppstått en feilsikkerhetskopien er ødelagt eller inkompatibel eller det ikke er nok diskplass, kan du finne feilmeldingen nedenfor for å finne ut hva du kan gjøre.
  7. Kontakt Apple-kundestøtte.

Hvis du får et varsel om at det har oppstått en feil

Hvis du får melding om at datamaskinen ikke kan sikkerhetskopiere enheten fordi det har oppstått en feil, sjekker du at du har den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS. Hvis du trenger mer hjelp, kontakter du Apple-kundestøtte.

Hvis du får et varsel om at det ikke er nok diskplass

Hvis du får en melding om at det ikke er nok diskplass når du forsøker å sikkerhetskopiere enheten, frigjør du plass på Macen eller PC-en. Hvis du fremdeles får en feilmelding om for lite diskplass etter at du har frigjort nok plass, kontakter du Apple-kundestøtte

Hvis du får et varsel om at sikkerhetskopien er ødelagt eller inkompatibel

Hvis iOS- eller iPadOS-enheten ikke kan gjenopprettes fra en sikkerhetskopi fordi sikkerhetskopien er skadet eller inkompatibel, må du sørge for at datamaskinen din er oppdatert. Hvis du ser en feilmelding der det står at iOS- eller iPadOS-programvaren er for gammel, kan du finne ut hvordan du oppdaterer enheten for å gjenopprette sikkerhetskopien. Hvis du fremdeles ikke kan gjenopprette sikkerhetskopien, er det ikke sikkert at du kan bruke den. Du kan prøve å bruke en alternativ sikkerhetskopi eller en iCloud-sikkerhetskopi, eller du kan kontakte Apple-kundestøtte for å få mer hjelp.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.