Hvis iTunes-sikkerhetskopien ikke ble fullført eller du ikke får gjenopprettet fra en sikkerhetskopi

Finn ut hva du kan gjøre hvis du trenger hjelp med en iTunes-sikkerhetskopi av iPhone, iPad eller iPod touch.

Hvis du trenger hjelp etter at du har fulgt fremgangsmåten for å lage en iTunes-sikkerhetskopi eller gjenopprette fra en iTunes-sikkerhetskopi, kan du følge fremgangsmåten i denne artikkelen.

Prøv på nytt etter hvert trinn

1. Sørg for at du har den nyeste versjonen av iTunes.
  2. Koble enheten til datamaskinen med en USB-kabel, og velg deretter enheten din i iTunes. Hvis enheten din ikke vises i iTunes, må du løse det problemet før du kan fortsette. Eller finn ut hva du må gjøre hvis du har glemt sikkerhetskoden eller enheten er deaktivert.
  3. Slå av både datamaskinen og iPhone, iPad eller iPod touch. Slå dem deretter på igjen.
  4. Hopp over dette trinnet hvis du bruker Mac. Hvis du bruker en Windows-PC, og hvis iTunes ikke svarer eller sikkerhetskopieringen aldri blir ferdig, kan det hende at du må oppdatere, endre, deaktivere eller avinstallere sikkerhetsprogramvaren.
  5. Hvis du har flere enn én datamaskin, prøver du å lage en sikkerhetskopi på en annen Mac eller PC. Eller du kan bruke iCloud til å sikkerhetskopiere enheten og gjenopprette fra iCloud-sikkerhetskopien.
  6. Hvis du får et varsel om at det har oppstått en feilsikkerhetskopien er ødelagt eller inkompatibel eller det ikke er nok diskplass, kan du finne feilmeldingen nedenfor for å finne ut hva du kan gjøre.
  7. Kontakt Apple-kundestøtte.

Hvis du får et varsel om at det har oppstått en feil

Hvis du får melding om at iTunes ikke kan sikkerhetskopiere enheten fordi det har oppstått en feil, kontrollerer du om du har den nyeste versjonen av iOS. Deretter åpner du App Store på iOS-enheten, trykker på Oppdateringer og sørger for at alle appene på enheten er oppdaterte. Hvis du trenger mer hjelp, kontakter du Apple-kundestøtte.

Hvis du får et varsel om at det ikke er nok diskplass

Hvis du får en melding om at det ikke er nok diskplass når du forsøker å sikkerhetskopiere enheten, frigjør du plass på Mac-enheten eller PC-en. Hvis du fremdeles får feilmelding om for lite diskplass etter at du har frigjort nok plass, kontakter du Apple-kundestøtte

Hvis du får et varsel om at sikkerhetskopien er ødelagt eller inkompatibel

Hvis iTunes ikke får gjenopprettet fra en sikkerhetskopi fordi sikkerhetskopien er ødelagt eller inkompatibel, kan du ikke bruke den sikkerhetskopien. Kontakt Apple-kundestøtte.

Få mer hjelp

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.

Sist endret: