iOS: Hvis du ikke kan sikkerhetskopiere eller gjenopprette fra en sikkerhetskopi i iTunes

Når du prøver å sikkerhetskopiere iPad, iPhone eller iPod touch, eller gjenopprette fra en sikkerhetskopi, kan du se en varselmelding i iTunes om at enheten ikke kunne sikkerhetskopieres eller gjenopprettes på grunn av ett av følgende:

• "... sikkerhetskopiøkten mislyktes."
  • "... en økt kunne ikke startes."
  • "... iPhone avviste forespørselen."
  • "... det oppstod en feil."
  • «... det oppstod en ukjent feil -1.»
  • "... sikkerhetskopien kunne ikke arkiveres på denne maskinen."
  • "... ikke nok tilgjengelig plass."

Hvis du ser en av disse meldingene eller en annen melding, følger du trinnene nedenfor. Hvis iTunes for Windows slutter å svare eller sikkerhetskopieringen ikke blir ferdig, følger du trinnene for å løse ytelsesproblemer.

Kopier sikkerhetskopien

Kopier en nylig sikkerhetskopi og arkiver den på skrivebordet eller en ekstern harddisk. Du kan finne sikkerhetskopien i disse mappene:

Operativsystem Plassering
Mac OS

~/Bibliotek/Application Support/MobileSync/Backup/

Når du skal finne ~/Bibliotek-mappen i OS X Lion v10.7 eller nyere, holder du nede Tilvalg-tasten og velger Gå > Bibliotek.

Windows 8

\Brukere\(brukernavn)\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup\

Når du skal finne AppData-mappen, klikker du på forstørrelsesglasset oppe i høyre hjørne, skriver

%appdata%,
og trykker på returtasten.

Windows Vista eller Windows 7

\Brukere\(brukernavn)\AppData\Roaming\Apple Computer\MobileSync\Backup\

Når du skal finne AppData-mappen, klikker du på Start, skriver

%appdata%
i søkefeltet og trykker på returtasten.

Windows XP

\Documents and Settings\(brukernavn)\Programdata\Apple Computer\MobileSync\Backup\

Når du skal finne Programdata-mappen, velger du Start > Kjør. Skriv

%appdata%
og klikk på OK.

Oppdater programvaren

Omstart datamaskinen og iOS-enheten

Når du har omstartet datamaskinen og iOS-enheten, prøver du å sikkerhetskopiere igjen.

Koble fra andre USB-enheter

Ha bare iOS-enheten, tastaturet og musen tilkoblet. Du må koble enheten direkte til datamaskinen.

Frigi plass

Hvis du skal sikkerhetskopiere eller gjenopprette fra en sikkerhetskopi, må du frigi nok plass på harddisken til å arkivere sikkerhetskopien eller kapasiteten på enheten.

Hvis iTunes ikke kan gjenopprette enheten fordi det ikke er nok ledig oplass på enheten, følger du disse trinnene:

1. Velg Innstillinger > Generelt > Nullstill > Slett alt innhold og alle innstillinger.
  2. Prøv å gjenopprette fra sikkerhetskopien. Du må kanskje gjenopprette fra en mindre sikkerhetskopi eller opprette en ny sikkerhetskopi.

Kontroller sikkerhetsinnstillingene

Du må kanskje oppdatere, konfigurere, deaktivere eller avinstallere sikkerhetsprogramvaren.

Sikkerhetskopier eller gjenopprett ved å bruke en ny administratorkonto

Opprett en ny administratorkonto på datamaskinen, og gjenopprett med den nye kontoen. Følg disse trinnene for Mac OS X eller disse trinnene på Microsoft-nettstedet for Windows.

Hvis du kan sikkerhetskopiere ved å bruke en ny administratorkonto, logger du på med den opprinnelige brukerkontoen og følger disse trinnene:

1. Kontroller at kontoen har administratorrettigheter.
  2. Kontroller tillatelsene for katalogene der iTunes skriver sikkerhetskopien.
    • Mac: Bruk Vis info til å kontrollere tillatelsene for katalogene MobileSync og Backup.
    • PC: Kontakt kundestøtte for din kopi av Windows.
  3. Undersøk om et er et problem med den opprinnelige sikkerhetskopien:
    1. Gi Backup-mappen et nytt navn.
    2. Åpne iTunes og prøv å sikkerhetskopiere igjen. Kopier sikkerhetskopien før du bruker iTunes-valg > Enheter til å slette sikkerhetskopien.

Nullstill Lockdown-mappen

Hvis du ikke kan sikkerhetskopiere som en ny bruker, prøver du å nullstille Lockdown-mappen. Hvis du nullstiller Lockdown-mappen, kan du kanskje starte eller arkivere sikkerhetskopien.

1. Koble fra alle iOS-enheter på datamaskinen, og avslutt iTunes.
  2. Nullstill Lockdown-mappen.
  3. Koble til iOS-enheten.
  4. Åpne iTunes og prøv å sikkerhetskopiere.

Windows: Oppdater Intel(R) 5-serien/3400-serien brikkesettdrivere

Hvis driverne er utdaterte, kan Intel-brikkesett gi problemer med sikkerhetskopiering eller gjenoppretting. Hvis du har et av disse brikkesettene, følger du trinnene for å løse problemer med å synkronisere iOS-enheter med Intel-brikkesett.

Sikkerhetskopier eller gjenopprett på en annen datamaskin

Hvis du har en annen datamaskin, kan du prøve å sikkerhetskopiere på den. Når du skal gjenopprette fra en annen datamaskin, kopierer du sikkerhetskopien til sikkerhetskopimappen på den nye datamaskinen. (Du må kanskje opprette en Backup- eller MobileSync-mappe.)

Kontakt kundestøtte

Hvis du har forsøkt disse trinnene, men likevel ser meldingen igjen, kontakter du Apples kundestøtte eller din trådløsoperatør (hvis du bruker en iPhone).

Lær mer om sikkerhetskopier:

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon.

Sist endret:
Nyttig?

Ytterligere kundestøtteinformasjon for produkter

Norge (Norsk)