Oppdater Apple-programvare for Microsoft Windows

Bruk Microsoft Store og Apple-programvareoppdatering for å holde Apple-programvare for Microsoft Windows oppdatert på PC-en

Se etter oppdateringer i Microsoft Store

Bruk Microsoft Store på Windows for å få de nyeste versjonene av Apple-appene for Windows, inkludert iCloud, Apple Music, Apple TV, Apple-enheter og iTunes. Microsoft Store holder deretter programvaren automatisk oppdatert, men du kan også se etter oppdateringer manuelt.

Se etter oppdateringer i Apple-programvareoppdatering

Hvis du har installert enkelte eldre Apple-apper for Windows, eller har brukt Boot Camp for å installere Windows på en Mac, har du også Apple-programvareoppdatering. Bruk søkefeltet i Windows-oppgavelinjen for å finne appen. Som standard ser Apple-programvareoppdatering etter oppdateringer én gang i uken, samt hver gang du åpner appen.

• Hvis du bruker Windows 10 eller nyere på en PC, må du bruke Microsoft Store for å få de nyeste Apple-appene for Windows. Da trenger du ikke lenger Apple-programvareoppdatering.

• Hvis du bruker Windows 10 eller nyere på en Mac, bruker du Microsoft Store for å få de nyeste Apple-appene for Windows. Deretter kan du bruke både Microsoft Store og Apple-programvareoppdatering for å holde all Apple-programvaren for Windows oppdatert.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.