Hvis hodetelefonene dine ikke fungerer med iPhone, iPad eller iPod touch

Få hjelp når du ikke hører lyder fra hodetelefonene dine, når lyden høres dempet ut eller hvis mikrofonen din ikke fungerer.

Se etter smuss, skader eller løse koblinger

1. Se etter smuss i hodetelefonporten på iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Se etter skader som slitasje eller brudd på hodetelefonkabelen, kontakten, fjernkontrollen og øreproppene.
  3. Se etter smuss på gitteret i hver ørepropp. For å fjerne smuss børster du forsiktig i alle åpningene med en liten, myk børste som er ren og tørr.
  4. Plugg hodetelefonene inn igjen. Trykk dem godt på plass. Hvis iOS-enheten har deksel, fjerner du dekselet for å få en fastere tilkobling.

Hvis hodetelefonene fortsatt ikke virker, følger du fremgangsmåten nedenfor for problemet du har.

Hvis du ikke kan høre noe lyd eller bare den ene siden av hodetelefonene virker

1. Juster volumet med volumknappene på iOS-enheten, eller bruk glidebryteren for volum i Kontrollsenter
  2. Prøv med noen andre hodetelefoner for å se om de første må byttes. Hvis de andre hodetelefonene virker, kontakter du produsenten av de første og spør om de må byttes. Hvis de andre hodetelefonene ikke virker, kontakter du Apple-kundestøtte

Hvis mikrofonen ikke virker

1. Kontroller at hodetelefonene har innebygd mikrofon.
  2. Se etter om noe blokkerer mikrofonen, som for eksempel smuss, lo eller plastemballasje.
  3. Prøv med noen andre hodetelefoner for å se om de første må byttes. Hvis de andre hodetelefonene virker, kontakter du produsenten av de første og spør om de må byttes. Hvis de andre hodetelefonene ikke virker, kontakter du Apple-kundestøtte.