Numbers for Mac: Bruke topp- og bunntekster ved utskrift

Numbers for Mac 3.2 og nyere inkluderer muligheter for topp- og bunntekster ved utskrift av regneark.

Hvis du ønsker å inkludere topp- og bunntekster ved utskrift av Numbers-regneark i Numbers 3.2 og nyere, kan du gjøre det ved å redigere dem på utskriftsoppsettskjermen.

1. Velg Skriv ut på Arkiv-menyen.
  2. Nå skal du se en forhåndsvisning av arket slik det vil se ut når du skriver det ut.
  3. Når du skal redigere toppteksten, klikker du øverst på en side og legger inn den informasjonen du ønsker der. Når du skal redigere bunnteksten, klikker du nederst på en side og legger inn informasjon der.

Du kan bruke Zoom-menyen for å gjøre det enklere å redigere innholdet i topp- og bunntekster.

Som standard plasseres sidetall midtstilt i bunnteksten. Hvis du vil fjerne sidetallene, kan du markere et i forhåndsvisningen og slette det. Endringer du gjør i topp- eller bunnteksten på én side, gjelder for alle sidene til et ark. Topp- og bunntekstene er imidlertid atskilte for hvert ark i regnearket.

Endringene du gjør i topp- og bunntekstene, blir arkivert som en del av regnearket. Hvis du vil avslutte utskriftsoppsettskjermen uten å skrive ut, klikker du på Ferdig i inspektøren.