Send lyd og video til HDMI-skjermer via Mini DisplayPort

Finn ut hvilke Mac-modeller som støtter lyd- og videoutgang til HDMI-skjermer via Mini DisplayPort, når det brukes sammen med en adapter.

Du trenger en tredjeparts Mini DisplayPort-til-HDMI-adapter for å koble Mini DisplayPort på Mac-maskinen til en HDMI-skjerm. Følgende Mac-modeller støtter opptil 8 kanaler med lyd og video via Mini DisplayPort:

Disse modellene støtter bare video via Mini DisplayPort:

Hvis Mac-maskinen også har en HDMI-port, sender HDMI-porten lyd og video uten en adapter.

Informasjon om produkter som ikke er laget av Apple, samt uavhengige nettsteder som ikke kontrolleres eller testes av Apple, er gitt uten anbefaling eller godkjenning. Apple påtar seg ikke noe ansvar for utvalget av, bruken av eller ytelsen til nettsteder og produkter fra tredjeparter. Apple garanterer ikke for nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparters nettsteder. Kontakt leverandøren for mer informasjon.