Hvis macOS-installereren sier at noen funksjoner i macOS ikke støttes for disken

Installereren kan si at noen funksjoner ikke støttes for disken, og at noen funksjoner ikke blir tilgjengelige.

Hvis macOS-installereren ikke kan opprette et gjenopprettingssystem på disken din, lar den deg fortsette med installasjonen, men advarer om at noen macOS-funksjoner ikke blir tilgjengelige. Dette kan skje under følgende omstendigheter:

• Du installerer på et RAID-volum. macOS oppretter ikke gjenopprettingssystem på RAID-volumer.
  • Du installerer på et volum som inneholder en Boot Camp-partisjon som har blitt endret utenfor Boot Camp-assistent eller som har blitt lagt til etter å ha brukt Boot Camp-assistent. For å løse dette, må du sikkerhetskopiere og slette startdisken, inkludert Boot Camp-partisjonen, og deretter installere macOS på nytt og bruke Boot Camp-assistent til å opprette en ny Boot Camp-partisjon.

Du trenger ikke et gjenopprettingssystem for å installere og bruke macOS, men uten det kan du ikke bruke FileVault, konfigurere et firmwarepassord eller bruke Diskverktøy til å reparere disken.