Flytte et barn til en annen gruppe med Familiedeling

Selv om du ikke kan fjerne et barn under 131 år fra familiegruppen, kan du flytte det til en annen gruppe.

Hvis barnet allerede er i familien

Du kan be administratoren i en annen familiegruppe om å invitere barnet til deres familie. Du får et varsel når de følger fremgangsmåten for å legge inn forespørselen. Du kan godkjenne fra varselmeldingen eller følge denne fremgangsmåten:

• På iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 8 eller nyere:
    • I iOS 10.3 eller nyere trykker du på Innstillinger > [ditt navn] > Invitasjoner.
    • I iOS 10.2 eller eldre trykker du på Innstillinger > iCloud > Invitasjoner.
  • På en Mac med OS X Yosemite eller nyere velger du Apple-menyen > Systemvalg. Klikk på iCloud, og klikk deretter på Administrer familie.

Når du har godkjent forespørselen, flyttes barnet fra familiegruppen din til den andre familiegruppen.

Finn ut hva som skjer når et familiemedlem forlater gruppen.

Hvis du vil invitere barnet til familiegruppen

Når du har sendt invitasjonen, får den nåværende familieorganisatoren til barnet et varsel på iPhone, iPad, iPod touch eller Mac. Når de har godkjent, må du gi ditt familiesamtykke og oppgi en gyldig betalingsmåte. Deretter flyttes barnet fra sin nåværende familiegruppe til din familiegruppe.

Gyldige betalingsmåter inkluderer kredittkort, debetkort og lands- eller regionspesifikke betalingsmåter. Finn ut mer om gyldige betalingsmåter og se hvordan du kan endre eller fjerne betalingsmåten for Apple-ID-en din.

Invitere et barn fra en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > Familiedeling.
  2. Trykk på Legg til familiemedlem.
    Familiedeling-skjermbilde på iPhone
  3. Trykk på Inviter personlig.
  4. Følg instruksjonene på skjermen.

Du kan se status for forespørselen under barnets navn i Innstillinger > [navnet ditt] > Familiedeling.

Hvis du bruker iOS 10.3 eller eldre

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > Familiedeling. I iOS 10.2 eller eldre trykker du på Innstillinger > iCloud > Familie.
  2. Trykk på Legg til familiemedlem.
  3. Angi barnets Apple-ID og passord.
  4. Følg instruksjonene på skjermen.

Du kan se status for forespørselen under barnets navn i Innstillinger > [navnet ditt] > Familie. I iOS 10.2 eller eldre kan du sjekke statusen under Innstillinger > iCloud > Familie.

Invitere et barn fra en Mac

1. Velg Apple-menyen () > Systemvalg fra menylinjen øverst på skjermen, og klikk så på iCloud.
  2. Klikk på Administrer familie og deretter Legg til-knappen.
    Legg til et familiemedlem-skjermbildet på Mac
  3. Angi barnets Apple-ID og passord.
  4. Følg instruksjonene på skjermen.
  5. Sjekk statusen på forespørselen under barnets navn i Systemvalg > iCloud > Administrer familie.

1 Barn under 13 år kan ikke fjernes fra en familiegruppe. Alderen varierer avhengig av land og region.