Flytt et barn til en annen gruppe med Familiedeling

Selv om du ikke kan fjerne et barn under 13 år fra familiegruppen, kan du flytte barnet til en annen gruppe eller slette barnets konto.

Hvis barnet allerede er i familien din

Du kan be en organisator i en annen familiegruppe om å invitere barnet til sin familie. Når han eller hun har sendt forespørselen, får du et varsel. Du kan godkjenne fra varselmeldingen eller følge denne fremgangsmåten:

• Trykk på Innstillinger > [navnet ditt] > Invitasjoner på iPhone, iPad eller iPod touch.
  • På Mac velger du Apple-menyen  > Systemvalg > Familiedeling. Klikk på Detaljer-knappen ved siden av barnets navn. I macOS Mojave eller eldre velger du Apple-menyen  > Systemvalg. Klikk på iCloud, og klikk deretter på Administrer familie.

Når du har godkjent forespørselen, flyttes barnet fra familiegruppen din til den andre familiegruppen. Finn ut hva som skjer når et familiemedlem forlater gruppen.

Hvis du trenger å be om sletting av Apple-ID-en til barnet ditt, kan du lese om hva du kan gjøre

Barn under 13 år kan ikke fjernes fra en familiegruppe. Alderen varierer avhengig av land og region.

Hvis du vil invitere barnet til familiegruppen din

Når du har sendt invitasjonen, må barnets nåværende familieorganisator godkjenne forespørselen på sin iPhone, iPad, iPod touch eller Mac. Deretter flyttes barnet fra sin nåværende familiegruppe til din familiegruppe.

Inviter et barn fra en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt] > Familiedeling.
  2. Trykk på Legg til medlem.
  3. Trykk på Inviter personlig.
  4. Følg instruksjonene på skjermen.
  5. Når barnets nåværende familieorganisator har godkjent forespørselen, må du gi foreldresamtykke og oppgi en gyldig betalingsmåte.*

Du kan se status for forespørselen under barnets navn i Innstillinger > [navnet ditt] > Familiedeling.

Inviter et barn fra en Mac

1. Velg Apple-menyen  > Systemvalg, og klikk på Familiedeling.
  2. Klikk på Legg til-knappen Legg til-knapp.
  3. Klikk på Inviter andre.

4. Klikk på Inviter personlig.
  5. Skriv inn barnets Apple-ID og passord.
  6. Følg instruksjonene på skjermen.
  7. Når barnets nåværende familieorganisator har godkjent forespørselen, må du gi foreldresamtykke og oppgi en gyldig betalingsmåte.*

Sjekk statusen på forespørselen under barnets navn i Systemvalg > Familiedeling.

Hvis du har macOS Catalina:

1. Velg Apple-menyen  > Systemvalg, og klikk på Familiedeling.
  2. Klikk på Legg til-knappen Legg til-knapp.
  3. Skriv inn barnets Apple-ID og passord.
  4. Følg instruksjonene på skjermen.
  5. Når barnets nåværende familieorganisator har godkjent forespørselen, må du gi foreldresamtykke og oppgi en gyldig betalingsmåte.*

Sjekk statusen på forespørselen under barnets navn i Systemvalg > Familiedeling.

Hvis du har macOS Mojave eller tidligere:

1. Velg Apple-menyen fra menylinjen øverst på skjermen  > Systemvalg, og klikk deretter på iCloud.
  2. Klikk på Administrer familie, og klikk på Legg til-knappen Legg til-knappen.
  3. Angi barnets Apple-ID og passord.
  4. Følg instruksjonene på skjermen.
  5. Når barnets nåværende familieorganisator har godkjent forespørselen, må du gi foreldresamtykke og oppgi en gyldig betalingsmåte.*

Sjekk statusen på forespørselen under barnets navn i Systemvalg > iCloud > Administrer familie.

* Gyldige betalingsmåter inkluderer kredittkort, debetkort og lands- eller regionspesifikke betalingsmåter. Finn ut mer om gyldige betalingsmåter, og se hvordan du kan endre eller fjerne betalingsmåten for Apple-ID-en din.

Få mer hjelp