Endre Apple-ID-passordet

Følg denne fremgangsmåten for å endre Apple-ID-passordet.

Apple-ID-en er kontoen du bruker for å få tilgang til Apple-tjenester som App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime med flere.

Hvis du vil endre passordet

Følg denne fremgangsmåten hvis du husker Apple-ID-passordet ditt og vil endre det.

På Mac

1. Logg på Apple-ID-kontosiden.
  2. Under Sikkerhet klikker du på Endre Passord.
  3. Skriv inn det nåværende passordet ditt, skriv deretter inn et nytt passord, og bekreft til slutt det nye passordet.
  4. Klikk på Endre passord.
  5. Logg på med det nye Apple-ID-passordet ditt for å få tilgang til Apple-funksjoner og -tjenester.

På iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 10.3 eller nyere

1. Trykk på Innstillinger > [navnet ditt] > Passord og sikkerhet.
  2. Trykk på Endre passord.
  3. Skriv inn nåværende passord eller sikkerhetskode, skriv deretter inn et nytt passord, og bekreft til slutt det nye passordet.
  4. Trykk på Endre eller Endre passord.
  5. Logg på med det nye Apple-ID-passordet ditt for å få tilgang til Apple-funksjoner og -tjenester.

Finn ut mer om hvordan du endrer Apple-ID-en din og oppdaterer annen kontoinformasjon.

Hvis du har glemt passordet

Hvis du ikke husker Apple-ID-passordet ditt, følger du denne fremgangsmåten for å nullstille det. Når du har nullstilt passordet, må du oppdatere Apple-ID-en og passordet for hver tjeneste du er logget på.

Finn ut mer om passord og Apple-ID-en

Husk følgende når du skal opprette et nytt passord:

• Det nye Apple-ID-passordet må bestå av minst åtte tegn og må inneholde minst ett tall, én stor bokstav og én liten bokstav.
  • Du kan ikke bruke mellomrom, samme tegn tre ganger etter hverandre, Apple-ID-en din eller et passord du har brukt i løpet av det siste året.

Finn ut mer om krav til passord og hvordan du kan holde Apple-ID-en din sikker

FaceTime er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner.