Endre Apple-ID-passordet

Følg denne fremgangsmåten for å endre Apple-ID-passordet.

Endre Apple-ID-passordet på iPhone, iPad, iPod touch eller Apple Watch

1. Trykk på Innstillinger > navnet ditt > Passord og sikkerhet.
  2. Trykk på Endre passord.
  3. Skriv inn nåværende passord eller sikkerhetskode, skriv inn et nytt passord, og bekreft det nye passordet. Har du glemt passordet ditt?
  4. Trykk på Endre eller Endre passord.

Endre barnets Apple-ID-passord

Hvis du har en iPhone eller iPad med den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS og tofaktorautentisering slått på for Apple-ID-en, kan du endre Apple-ID-passordet for en barnekonto i familiedelingsgruppen.

1. Trykk på Innstillinger > Familie > barnets konto.
  2. Trykk på Apple-ID og passord.
  3. Trykk på Endre passord for [barnets navn].
  4. Skriv inn sikkerhetskoden på enheten, og følg instruksjonene på skjermen.

Finn ut mer om Apple-ID-kontoer for barn under 13 år (alderen varierer etter land)

Endre Apple-ID-passordet ditt på Mac

1. Velg Apple-menyen  > Systeminnstillinger (eller Systemvalg), og klikk deretter på navnet ditt (eller Apple-ID).
  2. Velg Passord og sikkerhet.
  3. Velg Endre passord. Før du kan tilbakestille passordet for Apple-ID-en, må du oppgi passordet du bruker til å låse opp Mac-maskinen.
    Endre Apple-ID-passordet på Mac

Endre Apple-ID-passordet på nettet

1. Logg deg på appleid.apple.com.
  2. Velg Passord i delen Pålogging og sikkerhet.
    Endre Apple-ID-passordet på nettet
  3. Skriv inn nåværende passord, skriv inn et nytt passord, og bekreft det nye passordet. Har du glemt passordet ditt?
  4. Velg Endre passord.