Koble AirPods og AirPods Pro til iPhone

Finn ut hvordan du bruker iPhone til å konfigurere AirPods.

Hvis du konfigurerer AirPods for første gang, må du sørge for at du har en iPhone med nyeste versjon av iOS. Deretter følger du denne fremgangsmåten:

1. Gå til Hjem-skjermen.

2. Med AirPods i ladeetuiet åpner du ladeetuiet og holder det ved siden av iPhone. En konfigurasjonsanimasjon vises på iPhone.

3. Trykk på Koble til.

4. Hvis du har AirPods Pro (1. eller 2. generasjon) eller AirPods (3. generasjon), leser du de neste tre skjermene.

5. Hvis du har AirPods Pro (1. eller 2. generasjon) eller AirPods (2. eller 3. generasjon) og allerede har konfigurert Siri på iPhonen, er Siri klar for bruk med AirPods. Hvis du ikke har konfigurert Siri og har AirPods Pro (1. eller 2. generasjon) eller AirPods (2. eller 3. generasjon), veiledes du gjennom konfigurasjonen.

6. Trykk på Ferdig.

7. Hvis du er logget på iCloud, konfigureres AirPods automatisk for alle støttede enheter du har som er logget på iCloud med samme Apple-ID.

iPhone-konfigurasjon og AirPods

Hvis du har problemer med å koble til eller konfigurere AirPods, kan du lese om hva du bør gjøre.

Finn ut hvordan du konfigurerer AirPods med en Mac eller en enhet som ikke er produsert av Apple, f.eks. en Android-telefon, eller hvordan du bytter AirPods til en annen enhet.