Hvis AirPods eller AirPods Pro ikke kobles til

Finn ut hva du kan gjøre hvis du trenger hjelp med å koble AirPods eller AirPods Pro til iPhone, iPad eller Mac.

Hvis du ikke kan koble til iPhone eller iPad

1. Oppdater iPhone eller iPad til nyeste versjon av iOS eller iPadOS.

2. Legg begge AirPods i ladeetuiet, og påse at begge AirPods lades.

3. For å være sikker på at Bluetooth er på, går du til Innstillinger > Bluetooth.

4. Hvis AirPods er tilkoblet, må du forsikre deg om at de er valgt som lydenhet. Hvis AirPods vises på listen over enheter, men ikke kobles til, går du til neste trinn.

5. Lukk lokket, vent 15 sekunder, og åpne det igjen.

6. Trykk og hold på konfigureringsknappen på baksiden av ladeetuiet i opptil 10 sekunder. Statuslampen på forsiden av ladeetuiet skal blinke hvitt. Dette betyr at AirPods er klare til å koble til.

airpods-airpods-pro-setup-button-callout
  7. Hold ladeetuiet, med AirPods inni og lokket åpent, ved siden av iPhone eller iPad.

8. Følg trinnene på skjermen på iPhone eller iPad.

9. Hvis du fremdeles ikke kan koble til, tilbakestiller du AirPods eller kontakter Apple-kundestøtte.

Hvis du ikke kan koble til Macen

1. Oppdater Macen til den nyeste versjonen av macOS.

2. Legg begge AirPods i ladeetuiet, og påse at begge AirPods lades.

3. For å være sikker på at Bluetooth er på, velger du Apple-menyen  > Systeminnstillinger og klikker på Bluetooth.

4. Hvis AirPods er tilkoblet, må du forsikre deg om at de er valgt som lydenhet. Hvis AirPods vises på listen over enheter, men ikke kobles til, klikker du på X til høyre for AirPods for å fjerne dem fra listen.

5. Lukk lokket, vent 15 sekunder, og åpne det igjen.

6. Trykk og hold inne oppsettknappen på ladeetuiet i opptil 10 sekunder. Statuslampen skal blinke hvitt, noe som betyr at AirPods er klare til å kobles til.

7. Hold ladeetuiet med AirPods inni og lokket åpent, ved siden av Macen.

8. Følg trinnene på skjermen på Macen.

9. Hvis du fremdeles ikke kan koble til, tilbakestiller du AirPods eller kontakter Apple-kundestøtte.

Finn ut mer

Koble AirPods Max til iPhone eller iPad, eller koble AirPods Max til Macen.