Av/på-knapp for Mac Studio (2023)

Før du begynner

Fjern følgende deler før du begynner:

Verktøy

• Skrutrekker med justerbart moment (10–34 Ncm)

• Antistatisk pinsett

• Metrisk linjal

• Saks

• Klistrelapper (7,5 x 7,5 cm)

• Torx Plus 3IP 25 mm kvarttoms bit

Fjerning

1. Legg datamaskinen på ryggen med frontportene vendt opp.

2. Bruk skrutrekkeren med justerbart moment og Torx Plus 3IP-biten til å fjerne de tre 3IP-skruene (923–07541) fra av/på-knappen.

3. Løft av/på-knappen ut av kabinettet.

Montering

1. Sett av/på-knappen inn i åpningen i kabinettet.

2. Bruk skrutrekkeren med justerbart moment og Torx Plus 3IP-biten til å feste tre 3IP-skruer (923–07541) delvis i av/på-knappen.

3. Bruk den metriske linjalen og saksen til å kutte tre 5 mm x 10 mm justeringsstriper fra én enkelt klistrelapp.

4. Bruk den antistatiske pinsetten til å sette inn den 5 mm lange enden av hver justeringsstripe i mellomrommet mellom av/på-knappen og kabinettet som vist. Plasser stripene jevnt rundt av/på-knappen.

5. Juster posisjonen til av/på-knappen fra innsiden av kabinettet når du setter inn justeringsstripene.

6. Sørg for at justeringsstripene er satt helt inn i åpningen rundt av/på-knappen.

• Viktig: Hvis du ikke kan sette inn de tre justeringsstripene, bruker du skrutrekkeren med justerbart moment og Torx Plus 3IP-biten til å løsne de 3IP-skruene delvis.

7. Sørg for at mellomrommet mellom av/på-knappen og kabinettet er jevnt rundt hele strømknappen.

8. Still inn skrutrekkeren med justerbart moment til 13 Ncm. Deretter bruker du skrutrekkeren med justerbart moment og Torx Plus 3IP-biten til å sette de tre 3IP-skruene helt inn i av/på-knappen.

Fest følgende deler for å fullføre monteringen: