Mac Studio (2023) Ethernet-kort

Før du begynner

Fjern følgende deler før du begynner:

Verktøy

• Skrutrekker med justerbart moment (10–34 Ncm)

• Antistatisk pinsett

• Ethernet-kabel

• Nylonsonde (svart pinne)

• Momenttrekker (oransje, 0,85 kgf cm)

• Torx Plus 3IP halvmånebit

• Torx Plus 4IP-bit

• Torx T6 70 mm-bit

Fjerning

1. Bruk den oransje momenttrekkeren og Torx Plus 3IP halvmånebiten til å fjerne de to 3IP-skruene (923-09162) fra kontaktdeksel 1 for Ethernet-kortet.

2. Fjern kontaktdeksel 1 for Ethernet-kortet, og legg det til side frem til monteringen.

3. Bruk den svarte pinnen til å løfte enden av flekskabelen til Ethernet-kortet av kontakten på hovedkortet.

4. Legg datamaskinen på ryggen med frontportene vendt opp.

5. Bruk den justerbare momenttrekkeren og Torx Plus 4IP-biten til å fjerne de to 4IP-skruene (923-09167) fra kontaktdeksel 2 for Ethernet-kortet.

6. Fjern koblingsdekselet til Ethernet-kort 2, og legg det til side frem til det er tid for montering.

7. Bruk den svarte pinnen til å løfte enden av flekskabelen til Ethernet-kortet av kontakten på Ethernet-kortet.

8. Bruk den justerbare momenttrekkeren og T6 70 mm-biten til å fjerne de to 6IP-skruene (923-08937) fra Ethernet-kortet og strømkabelporten.

9. Løft Ethernet-kortet ut av kabinettet.

Montering

1. Plasser Ethernet-kortet i kabinettet.

2. Bruk den justerbare momenttrekkeren og T6 70 mm-biten til å delvis feste de to 6IP-skruene (923-08937) til Ethernet-kortet.

• Merk: Skruene går gjennom skruehullene i Ethernet-kortet og porten til strømkabelen og føres inn i kabinettet.

3. Trykk enden av flekskabelen til Ethernet-kortet til kontakten på Ethernet-kortet.

4. Plasser Ethernet-kortets kontaktdeksel 2 over kontakten.

5. Bruk den justerbare momenttrekkeren og Torx Plus 4IP-biten til å feste de to 4IP-skruene (923-09167) delvis i kontaktdeksel 2 for Ethernet-kortet.

• Merk: Skruene går gjennom dekselet og Ethernet-kortet og føres inn i avstandsskruene til de bakre Thunderbolt 4-portene.

6. Roter datamaskinen så frontportene er vendt mot deg.

7. Trykk enden av flekskabelen til Ethernet-kortet til kontakten på hovedkortet.

8. Plasser kontaktdeksel til Ethernet-kort 1 over enden av flekskabelen. Deretter bruker du den oransje momenttrekkeren og Torx Plus 3IP-biten til å installere de to 3IP-skruene (923-09162) i dekselet.

9. Plasser datamaskinen slik at de bakre portene er vendt mot deg.

10. Koble en Ethernet-kabel til Ethernet-porten for å sikre riktig innretting av Ethernet-kortet. Juster Ethernet-kortet frem til enden av kabelen er enkel å sette inn og ta ut.

11. Still inn den justerbare momenttrekkeren til 20,5 Ncm. Deretter bruker du den justerbare momenttrekkeren og T6 70 mm-biten til å feste de to 6IP-skruene (1) i Ethernet-kortet.

12. Still inn den justerbare momenttrekkeren til 10 Ncm. Deretter bruker du den justerbare momenttrekkeren og Torx Plus 4IP-biten til å feste de to 4IP-skruene (2) i kontaktdeksel 2 for Ethernet-kortet.

Fest følgende deler for å fullføre monteringen: