Mac Studio (2023), fremre USB-C-porter

Før du begynner

Fjern følgende deler før du begynner:

Verktøy

• Skrutrekker med justerbart moment (10–34 Ncm)

• Nylonsonde (svart pinne)

• Momentskrutrekker (oransje, 0,85 kgf cm)

• Torx Plus 3IP halvmånebit

• Torx Plus 5IP 50 mm-bit

• USB-C-ladekabel

Fjerning

1. Plasser datamaskinen med bakportene vendt mot deg.

2. Bruk den justerbare momenttrekkeren og Torx Plus 5IP-biten til å fjerne 5IP-skruen på den fremre USB-C-braketten. Fjern braketten og legg den til side frem til monteringen.

• Merk: 5IP-skruen er sikret og forblir festet til den fremre USB-C-braketten.

3. Bruk den oransje momenttrekkeren og Torx Plus 3IP-biten til å fjerne de to 3IP-skruene (923-09162) fra kontaktdekselet til de fremre USB-C-portene.

4. Fjern kontaktdekselet til de fremre USB-C-portene, og legg det til side frem til monteringen.

5. Bruk den flate enden av den svarte pinnen til å løfte enden av den fremre USB-C-flekskabelen av kontakten.

6. Legg datamaskinen på fronten med bakportene vendt opp.

7. Bruk den justerbare momenttrekkeren og Torx Plus 5IP-biten til å fjerne de to 5IP-skruene (923-09150) fra de fremre USB-C-portene.

8. Løft de fremre USB-C-portene ut av kabinettet.

Montering

1. Sett de fremre USB-C-portene inn i åpningene i kabinettet.

2. Bruk den justerbare momenttrekkeren og Torx Plus 5IP-biten til å feste de to 5IP-skruene (923-09150) delvis i de fremre USB-C-portene.

3. Roter datamaskinen så baksiden er vendt mot deg.

4. Press enden av den fremre USB-C-flekskabelen mot kontakten.

5. Plasser kontaktdekselet til de fremre USB-C-portene over enden av den fremre USB-C-flekskabelen. Bruk den oransje momenttrekkeren og Torx Plus 3IP-biten til å feste de to 3IP-skruene (923-09162) i dekselet.

6. Innrett de to pinnene på den fremre USB-C-braketten med de to hullene i de fremre USB-C-portene. Bruk den justerbare momenttrekkeren og Torx Plus 5IP-biten til å feste den sikrede 5IP-skruen delvis på braketten.

7. Plasser datamaskinen så frontportene er vendt mot deg.

8. Koble begge ender av en USB-C-kabel til de fremre USB-C-portene (1) for å sikre riktig innretting av de fremre USB-C-portene. Juster innrettingen av USB-C-portene til begge ender av USB-C-ladekabelen er enkle å sette inn og ta ut.

9. Plasser datamaskinen så bakportene er vendt mot deg.

10. Still inn den justerbare momenttrekkeren til 17,5 Ncm. Bruk deretter den justerbare momenttrekkeren og Torx Plus 5IP-biten til å feste de sju 5IP-skruene.

11. Still inn den justerbare momenttrekkeren til 34 Ncm. Bruk deretter den justerbare momenttrekkeren og Torx Plus 5IP-biten til å feste den sikrede 5IP-skruen i den fremre USB-C-braketten igjen.

Fest følgende deler for å fullføre monteringen: