Mac Studio (2023), batteri

Før du begynner

Fjern følgende deler før du begynner:

Verktøy

• Nylonsonde (svart pinne)

• Torx T5-skrutrekker

Viktig

Denne modellen krever et BR2032 batteri. Erstatningsbatterier kan kjøpes hos elektronikkforhandlere.

Fjerning

1. Bruk T5-skrutrekkeren til å fjerne de to T5-skruene (923-07617) fra batteridekselet.

2. Løft batteridekselet med batteriet fra hovedkortet.

3. Snu batteridekselet. Bruk den svarte pinnen til å løfte batteriet ut av dekselet.

Montering

Advarsel

Installer bare et BR2032 batteri. Det er eksplosjonsfare hvis batteriet installeres feil eller byttes ut med feil batteritype. Kast brukte batterier i henhold til lokale miljølover og retningslinjer.

1. Sett den positive siden av batteriet inn i batteridekselet (1). Når batteriet er montert, skal den negative siden være synlig (2).

2. Snu batteridekselet med batteriet og plasser det på hovedkortet. Juster skruehullene i batteridekselet med skruehullene i hovedkortet.

3. Bruk T5-skrutrekkeren til å feste de to T5-skruene (923-07617).

• Merk: 923-07617 er et sett som inkluderer skruene og batteridekselet.

Fest følgende deler for å fullføre monteringen: