Oppgrader til den nye Hjem-arkitekturen

Finn ut hvordan du oppgraderer til den nye, mer pålitelige og mer effektive Hjem-arkitekturen.

Før du oppgraderer

Oppgrader i Hjem-appen

Følg disse trinnene for å oppgradere alle hjem du har konfigurert til den nye Hjem-arkitekturen. Alle hjemmene du eier, oppgraderes samtidig.

1. Åpne Hjem-appen på en iPhone eller iPad som kjører den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS, eller en Mac som kjører den nyeste versjonen av macOS.

2. Trykk eller klikk på Mer-knappenNo alt supplied for Image.

3. Velg Hjeminnstillinger. Hvis du eier flere hjem, velger du ett av hjemmene og deretter Hjem-innstillinger.

4. Velg Programvareoppdatering.

5. Trykk eller klikk på Finn ut mer under Hjem-oppgradering anbefales, og følg deretter instruksjonene for å oppgradere. Hvis Hjem-oppgradering anbefales ikke vises, har du allerede oppgradert hjemmet ditt.

Varslingen Home Hjem-oppgradering anbefales vises på Hjem-fanen i Hjem-appen