Hvis du ikke kan se et hjem

Hvis du ikke kan se ett eller flere hjem i Hjem-appen, kan du gjøre følgende.

Sjekk om hjem er oppgradert

Hvis hjem allerede er oppgradert

Sjekk om hjem er oppgradert

Følg disse trinnene for å oppgradere hjem du eier, til den nye Hjem-arkitekturen.* Alle hjemmene du eier, oppgraderes samtidig.

1. Bruk Hjem-appen på iPhone eller iPad med den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS eller på Mac med den nyeste versjonen av macOS.

2. Trykk eller klikk på Mer-knappenBildet har ingen alternativ tekst.

3. Velg HjeminnstillingerDet er ikke lagt ved et alternativ for bilde. Hvis du eier flere hjem, velger du ett, og deretter velger du HjeminnstillingerBildet har ingen alternativ tekst.

4. Velg Programvareoppdatering, trykk eller klikk Lær mer under Hjem-oppgradering tilgjengelig, og følg deretter instruksjonene for å oppgradere. Hvis du ikke ser Hjem-oppgradering tilgjengelig, har du allerede oppgradert hjemmene dine.

Hvis du ikke konfigurerte hjemmet selv, kan du be eieren av det delte hjemmet om å oppgradere. Hvis eieren av det delte hjemmet ikke kan oppgradere eller ikke ønsker å gjøre det, kan du forlate delte hjem du ikke lenger trenger tilgang til.

* iPad støttes ikke som hjemmeknutepunkt på den nye Hjem-arkitekturen.

Hvis hjem allerede er oppgradert

Hvis Hjem-oppgradering tilgjengelig ikke vises under Hjem-innstillinger > Programvareoppdatering i Hjem-appen på hjemeierens enhet, er eierens hjem allerede oppgradert.

1. Oppdater iPhone eller iPad til den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS, eller Macen til den nyeste versjonen av macOS.

2. Gå til Innstillinger (Systeminnstillinger på Mac) > [navnet ditt] > iCloud og slå deretter på iCloud for Passord og nøkkelring.

3. Gå til Innstillinger (Systeminnstillinger på Mac) > [navnet ditt] > Passord og sikkerhet og slå deretter på tofaktorautentisering for Apple-ID.

4. Trykk eller klikk på Mer-knappenBildet har ingen alternativ tekst for å sjekke om du har mer enn ett hjem. Hvis et hjem ikke har tilbehør, fjerner du det fra Hjem-appen. Trykk eller klikk på Mer-knappenBildet har ingen alternativ tekst, velg HjeminnstillingerBildet har ingen alternativ tekst, og rull deretter ned og velg Fjern hjem.

Hvis du fortsatt ikke får tilgang til hjemmet, kan du kontakte Apple-kundestøtte.