Få varslinger for smarte hjemtilbehør

Med Home-appen kan du sjekke statusen til HomeKit- og Matter-tilbehøret og motta varslinger når de oppdager noe, selv når du ikke er der.

Sjekk statusen for hjemmet ditt

Slå på tilbehørsvarslinger

Tilpass tilbehørsvarslinger

Kom i gang

Sjekk statusen for hjemmet ditt

Du kan sjekke statusen til HomeKit- og Matter-tilbehøret i Hjem-fanen i Hjem-appen på iPhone, iPad eller Mac.

Du kan også angi hvilket tilbehør som skal inkluderes i statusen på Hjem-fanen.

1. Åpne Hjem-appen.

2. Trykk eller klikk på et tilbehør, og trykk eller klikk deretter på Innstillinger-knappenNo alt supplied for Image.

3. Velg Status og varslinger.

Status og varslinger vises under Scener på skjermen for tilbehørsinnstillinger for en dørsensor for smarthus
  4. Slå Inkluder i Hjem-oversikter på eller av.

Inkluder i Hjem-oversikter er slått på øverst på Status og varslinger-skjermen

Slå på tilbehørsvarslinger

Du kan konfigurere varslinger for enkelte typer HomeKit- og Matter-tilbehør,

Hvis du vil se varslinger for HomeKit- og Matter-tilbehøret på flere enheter, må du slå på varslinger på alle de aktuelle enhetene.

1. Åpne Hjem-appen.

2. Trykk eller klikk på Mer-knappenNo alt supplied for Image og velg Hjeminnstillinger. Om du har flere hjem, velg et hjem, velg deretter Hjeminnstillinger.

3. Velg en type tilbehør, for eksempel Dører.

Tilbehørsvarslinger er aktivert for alle dørsensorer
  4. Velg et tilbehør og slå på Aktivitetsvarslinger.

Finn ut mer om varslinger på iPhone eller iPad.

Tilpass tilbehørsvarslinger

Du kan tilpasse varslingene for HomeKit- eller Matter-tilbehøret, slik at du varsles på spesifikke tidspunkter eller basert på hvem som er hjemme hos deg.

1. Åpne Hjem-appen.

2. Trykk eller klikk på et tilbehør, og trykk eller klikk deretter på Innstillinger-knappenNo alt supplied for Image.

3. Velg Status og varslinger.

Status og varslinger vises under Scener på skjermen for tilbehørsinnstillinger for en dørsensor for smarthus
  4. Slå på Aktivitetsvarslinger, og velg deretter fra disse alternativene.

Tiden er satt til Når som helst og Personer er satt til Av under Motta aktivitetsvarslinger når på Status og varslinger-skjermen
    • Tid: Angi et tidspunkt for når du vil få varsler for tilbehøret.

• Personer: Få varsler for tilbehør når du eller noen andre kommer til eller forlater huset. Om du velger dette alternativet, må du konfigure et hjemknutepunkt og sørge for at alle som kan styre hjemmet ditt, har knyttet Min posisjon til den primære iPhonen eller iPaden sin og slått på Del posisjonen min i Innstillinger > [navnet ditt] > Hvor er?.

For å se varslinger som er konfigurert i Hjem-appen på flere enheter, må du konfigurere varslinger på alle de aktuelle enhetene.

Ikke all smarte hjemtilbehør støtter varslinger.