Hvis du ser en «Oppdatering kreves»- eller en «Hjemknutepunkt kreves»-feilmelding på iPhone eller iPad

Finn ut hva du kan gjøre.

Hvis du ser feilmeldingen «Oppdatering kreves»

Du må oppdatere programvaren på enheten du bruker som hjemknutepunkt. Hvis du ikke er sikker på hvilken enhet som er Hjemknutepunktet, kan du oppdatere programvaren på alle enheter.

iPad (5. generasjon og nyere), iPad mini (5. generasjon og nyere), iPad Air (3. generasjon og nyere), og alle iPad Pro-modeller støtter den nyeste versjonen av iPadOS.

Hvis du fremdeles trenger hjelp med å konfigurere tilbehøret, kontakter du Apple-kundestøtte.

Hvis du ser en «Hjemknutepunkt kreves»-feilmelding

Hvis du prøver å sette opp et tilbehør til hjemmet og du ser denne feilmeldingen, trenger du en enhet konfigurert som et hjemknutepunkt.

Hvis du allerede har et hjemknutepunkt satt opp

Følg denne fremgangsmåten. Forsøk å sammenkoble tilbehøret på nytt etter hvert trinn.

1. Slå hjemknutepunktet av og deretter på igjen.

2. Prøv å bruke en enhet som er logget på Apple-ID-kontoen som ble brukt til å konfigurere Hjem-appen.

3. Hvis hjemknutepunktet er en Apple TV som er koblet til internett med en Ethernet-kabel, kobler du Apple TV til Wi-Fi i stedet. Koble den til det samme Wi-Fi-nettverket som for iOS-enheten.

4. Sjekk at Wi-Fi er tilkoblet og det er ingen interferens.

5. Tilbakestill nettverksinnstillingene på iOS-enheten som har feilmeldingen.

6. Hvis du bruker VPN (Virtual Private Network) eller annen tredjeparts sikkerhetsprogramvare, kan du lese om hva du kan gjøre.

Hvis du fortsatt trenger hjelp med å konfigurere tilbehøret, kontakter du Apple-kundestøtte.