Hvis iCloud spør om passordet til den forrige Apple-ID-en din

iPhone, iPad eller iPod touch kan kanskje spørre etter passordet til den forrige Apple-ID-en din når du logger ut av iCloud. Hvis du ikke kan logge ut av iCloud fordi e-postadressen til Apple-ID-en som vises er en du ikke lenger bruker, kan du følge denne fremgangsmåten.

Oppdater enheten til iOS 10

Oppdater iPhone, iPad eller iPod touch til den nyeste versjonen av iOS 10. Prøv å logg ut av iCloud på nytt.

Hvis du ikke kan oppdatere til iOS 10

Hvis du ikke kan oppdatere enheten din til iOS 10 og du fortsatt blir spurt etter den forrige Apple-ID-en din, kan du endre Apple-ID-en midlertidig.

Hvis du forsøker å gjenopprette fra en sikkerhetskopi og oppsettassistenten spør deg om passordet til den forrige Apple-ID-en din, trykker du på Hopp over. Etter at du har fullført oppsettassistenten kan du logge inn ved hjelp av Innstillinger.

Endre Apple-ID-en midlertidig

Følg denne framgangsmåten for å endre Apple-ID-en midlertidig:

1. Logg inn på Apple-ID-kontosiden.

2. Klikk på Rediger i Konto-seksjonen, og klikk så på Endre e-postadresse.

3. Endre Apple-ID-en din til den e-postadressen iCloud spør deg om å logge på med.

4. Logg ut av kontosiden din.

Logg så ut av iCloud på iPhone, iPad eller iPod touch:

1. Trykk på Innstillinger > iCloud på iOS-enheten.

2. Rull ned og trykk på Logg av og trykk deretter på Logg av for å bekrefte. Hvis du bruker iOS 7 eller eldre, trykker du på Slett konto og deretter på Slett for å bekrefte.

3. Trykk på Behold på Min [Enhet] eller Slette fra Min [Enhet], og skriv inn passordet til din Apple-ID. Dataene dine forblir på iCloud, og blir oppdatert på enheten når du logger på iCloud igjen.

4. Hvis du er logget på med mer enn én enhet med denne Apple-ID-en, gjentar du trinn 1–3 på hver enhet.

5. Gå til Apple-ID-kontosiden og logg deg på igjen.

6. Endre Apple-ID-en din til den nye e-postadressen du ønsker å bruke. Du må bekrefte e-postadressen.

7. Trykk på Innstillinger > iCloud på iOS-enheten, og logg på med den Apple-ID-en.

Hvis disse trinnene ikke løser problemet, endrer du Apple-ID-en din midlertidig igjen. Logg så inn igjen på Apple-ID-kontosiden for å dobbeltsjekke at Apple-ID-en faktisk ble endret.

Hver gang du endrer Apple-ID-en må du huske å oppdatere funksjonene og tjenestene du bruker Apple-ID med, slik at hver og en av dem har den oppdaterte Apple-ID-en.

Les mer

Hvis du ikke trenger å logge av den tidligere Apple-ID-en, men vil logge ut av noen andres Apple-ID på enheten din, kan du følge denne fremgangsmåten for å slå av Finn iPhone-aktiveringslåsen.