Endre Apple-ID-en

Følg denne framgangsmåten for å endre hvilken e-postadresse du bruker som Apple-ID.

1. Logg ut fra alle Apple-tjenester og enheter som bruker Apple-ID-en.
  2. Logg deg på Apple-ID-kontosiden din.
  3. Klikk på Rediger under Konto. Klikk på Endre e-postadresse under Apple-ID-en. Du kan bli bedt om å svare på ett eller flere av sikkerhetsspørsmålene dine.
  4. Skriv inn e-postadressen du vil bruke som Apple-ID. En verifiseringskode blir sendt til den nye e-postadressen din.
  5. Skriv verifiseringskoden fra e-posten inn i feltene som kommer opp og begynn å bruke den oppdaterte Apple-ID-en din. Fikk du ikke e-postmeldingen?
  6. Logg på alle Apple-tjenester med den nye Apple-ID-en.

Når du har endret Apple-ID-en din, må du bruke den nye påloggingsinformasjonen på alle Apple-tjenestene du bruker.

Hvis du ikke kan endre Apple-ID-en

Du kan endre Apple-ID-en til en hvilken som helst annen e-postadresse du eier, så lenge den ikke allerede er i bruk som en Apple-ID. Hvis e-postadressen din slutter med @icloud.com, @me.com eller @mac.com, kan det være at du ikke får endret Apple-ID-en. Du vil heller ikke se Endre e-postadresse på kontosiden din.

Hvis du vil logge på med en annen Apple-ID

Hvis du vil endre hvilken Apple-ID du bruker på iPhone, iPad, eller iPod touch – uten å bruke en annen e-postadresse som Apple-ID – følger du denne framgangsmåten for å logge deg av og logge deg på igjen med en annen Apple-ID.

FaceTime er ikke tilgjengelig i alle land eller regioner.