Endre Apple-ID-en

Hvis du ikke lenger bruker e-postadressen som er tilknyttet Apple-ID-en din, kan du endre den. Du mister ikke tilgang til kontakter, kjøp eller annen kontoinformasjon.

Slik endrer du Apple-ID-en din til en annen e-postadresse

1. Gå til appleid.apple.com, og logg på.
  2. Velg Rediger i Konto-delen.
  3. Velg Endre Apple-ID.
    Nettstedet appleid.apple.com viser Endre Apple-ID-knappen.
  4. Skriv inn e-postadressen du vil bruke.
  5. Velg Continue (Fortsett).
  6. Hvis du endret Apple-ID-en til en tredjeparts e-postadresse, sjekker du innboksen for å se om du har fått en bekreftelseskode, og deretter angir du koden. Finn ut hva du kan gjøre hvis du ikke mottok e-posten.
  7. Hvis du bruker tjenester som iCloud eller Meldinger for å dele med venner og kolleger, må du logge på disse tjenestene med den oppdaterte Apple-ID-en din.

Hvis du ikke kan endre Apple-ID-en

Hvis du prøver å endre Apple-ID-en din til en @icloud.com-e-postadresse som har blitt opprettet i løpet av de siste 30 dagene, blir du bedt om å prøve igjen senere.

Hvis du ser en melding om at e-postadressen du vil bruke, ikke er tilgjengelig eller allerede er i bruk, må du kontrollere at du eller et familiemedlem ikke allerede bruker den e-postadressen med en annen Apple-ID. Hvis et familiemedlem bruker den e-postadressen, fjerner du den fra vedkommendes konto, og så kan du prøve å bruke den.

I noen land eller regioner kan du bruke telefonnummeret ditt som Apple-ID. Men hvis Apple-ID-en din er en e-postadresse, kan du ikke endre den til et telefonnummer.

Hvis Apple-ID-en din er et telefonnummer