Endre Apple-ID-en

Følg denne fremgangsmåten for å endre hvilken e-postadresse du bruker som Apple-ID.

Logg av Apple-ID-en din

Logg deg av alle Apple-tjenester og -enheter som bruker Apple-ID-en din.

Hvis du vil bruke iPhone, iPad eller iPod touch til å endre Apple-ID-en din med, må du være pålogget Apple-ID-en din på bare den enheten.

Endre e-postadressen

Du kan endre Apple-ID fra kontosiden din eller fra en iOS-enhet som kjører iOS 10.3 eller nyere.

Fra Apple-ID-kontosiden din går du til appleid.apple.com og logger på. Klikk på Rediger under Konto. Klikk på Endre Apple-ID under Apple-ID-en.

På iPhone, iPad eller iPod touch går du til Innstillinger > [navnet ditt] > Navn, Telefonnumre, E-post. Ved siden av «Kan nås på» trykker du på Rediger > Slett. Trykk på Fortsett, og følg instruksjonene du ser.

Når du endrer e-postadressen, kan du bli bedt om å svare på ett eller flere av sikkerhetsspørsmålene dine.

Verifiser den nye e-postadressen din

Når du har lagt inn e-postadressen du vil bruke som Apple-ID, blir en verifiseringskode sendt til deg på den adressen. Skriv verifiseringskoden fra e-posten inn i feltene som kommer opp, og begynn å bruke den oppdaterte Apple-ID-en din. Fikk du ikke e-posten?

Logg på igjen

Logg på alle Apple-tjenester på nytt med den nye Apple-ID-en.

Når du har endret Apple-ID-en din, må du bruke den nye påloggingsinformasjonen på alle Apple-tjenestene du bruker.

Hvis du ikke kan endre Apple-ID-en

Du kan endre Apple-ID-en til en hvilken som helst annen e-postadresse du eier, så lenge den ikke allerede er i bruk som Apple-ID. Hvis e-postadressen din slutter med @icloud.com, @me.com eller @mac.com, kan du ikke endre Apple-ID-en din. Du vil heller ikke se Endre Apple-ID på kontosiden eller valget om å slette e-postadressen din på en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 10.3 eller nyere.

Hvis du vil logge på med en annen Apple-ID

Hvis du vil endre hvilken Apple-ID du bruker på iPhone, iPad, eller iPod touch – uten å bruke en annen e-postadresse som Apple-ID – følger du denne fremgangsmåten for å logge av og logge på igjen med en annen Apple-ID.

Hvis du skriver inn e-postadressen feil når du oppretter Apple-ID-en

Hvis du oppretter en Apple-ID med en e-postadresse du ikke kan verifisere, logger du på Apple-ID-kontosiden med e-postadressen du oppga da du opprettet Apple-ID-en. Deretter kan du endre Apple-ID-en din til den riktige e-postadressen.