Endre Apple-ID-en

Følg denne framgangsmåten for å endre hvilken e-postadresse du bruker som Apple-ID.

1. Logg av iCloud, iTunes Store og App Store, FaceTime, Finn vennene mine, Finn iPhone og iMessage på alle enhetene som bruker Apple-ID-en din.
  2. Logg deg på Apple-ID-kontosiden din.
  3. Under Konto klikker du på Rediger > Endre e-postadresse.
  4. Skriv inn e-postadressen du vil bruke som Apple-ID. En verifiseringskode blir sendt til den nye e-postadressen din.
  5. Skriv verifiseringskoden fra e-posten inn i feltene som kommer opp og begynn å bruke den oppdaterte Apple-ID-en din. Fikk du ikke e-postmeldingen?

Du kan endre Apple-ID-en til en hvilken som helst annen e-postadresse du eier, så lenge den ikke allerede er i bruk som en Apple-ID. Hvis e-postadressen din slutter med @icloud.com, @me.com eller @mac.com, kan du ikke endre Apple-ID-en din, og du vil ikke se «Endre e-postadresse» på kontosiden din.

Les mer

Når du har endret Apple-ID-en din, må du bruke den nye påloggingsinformasjonen på alle Apple-tjenestene du bruker.

Hvis du vil endre hvilken Apple-ID du bruker på iPhone, iPad, eller iPod touch – uten å bruke en annen e-postadresse som Apple-ID – følger du denne framgangsmåten for å logge deg av og logge deg på igjen med en annen Apple-ID.

Sist endret: