Endre Apple-ID-en

Lær hvordan du endrer e-postadressen som du bruker som Apple-ID.

I de fleste tilfeller er Apple-ID-en din også den primære e-postadressen til Apple-ID-kontoen. Du kan endre Apple-ID-en til hvilken som helst annen e-postadresse du eier, så lenge den ikke allerede er i bruk som en Apple-ID. Hvis e-postadressen din slutter med @icloud.com, @me.com eller @mac.com, er den allerede en Apple-ID.

Følg denne framgangsmåten for å nullstille Apple-ID-en:

1. Logg deg av iCloud, iTunes Store, App Store, FaceTime, Finn vennene mine, Finn iPhone og iMessage på alle enheter som bruker den aktuelle Apple-ID-en til disse tjenestene.
  2. Gå til Min Apple-ID.
  3. Velg Administrer din Apple-ID og logg deg på. Glemt passordet?
  4. Velg Rediger ved siden av Apple-ID og primær e-postadresse.
  5. Skriv inn e-postadressen som skal brukes som Apple-ID, og velg deretter Lagre. Apple vil sende en bekreftelsesmelding til adressen.
  6. Åpne e-postmeldingen fra Apple og klikk på Bekreft nå. Mottok du ikke meldingen?
  7. Når siden Min Apple-ID åpnes, logger du på med den nye e-postadressen og passordet for Apple-ID-en. Når du ser en melding om at bekreftelsen er fullført, kan du begynne å bruke den oppdaterte Apple-ID-en.
  8. Oppdater funksjonene og tjenestene du bruker med Apple-ID-en slik at alle bruker den oppdaterte Apple-ID-en.

Hvis du må endre Apple-ID-en som er logget på iOS-enheten, følger du disse trinnene for å logge av og så på igjen med en annen Apple-ID.

Sist endret:
Nyttig?
64% av personene syntes dette var nyttig.

Ytterligere kundestøtteinformasjon for produkter

Norge (Norsk)