Slik fjerner du Aktiveringslås

Finn ut hva du skal gjøre hvis du ser Aktiveringslås-skjermen på enheten din, eller hvis du blir bedt om å fjerne Aktiveringslås fra en enhet som ikke er i din besittelse.

Lås opp personlig

Følg trinnene på skjermen for å angi Apple-ID-en og passordet du brukte til å konfigurere enheten eller koden til enheten.

Finn ut hvordan du finner Apple-ID-en din eller tilbakestiller passordet for Apple-ID-en.

Lås opp på nettet

Følg fremgangsmåten nedenfor for å fjerne Aktiveringslås fra en enhet som ikke er i din besittelse. Hvis du har kjøpt en enhet som er beskyttet av Aktiveringslås, ber du den forrige eieren om å følge denne fremgangsmåten.

1. Logg på iCloud.com med Apple-ID-en din fra en nettleser.
  2. Gå til Finn iPhone.
  3. Klikk på Alle enheter øverst på skjermen.
  4. Velg enheten du vil fjerne fra iCloud.
  5. Klikk på Slett [enhet]. Velg Neste til enheten er slettet.
  6. Klikk på Fjern fra konto.

For å begynne konfigureringen starter du enheten på nytt.

Start en kundestøtteforespørsel

Hvis du trenger hjelp til å fjerne Aktiveringslås og har dokumentasjon med kjøpsbevis, kan du starte en kundestøtteforespørsel om Aktiveringslås.