Hvis macOS-installereren sier at noen funksjoner i macOS ikke støttes for disken

Installereren kan si at noen funksjoner ikke støttes for disken, at noen funksjoner ikke er tilgjengelig eller at det ikke kan opprettes et gjenopprettingssystem.

Hvis macOS-installereren ikke kan opprette et gjenopprettingssystem Dette kan skje under følgende omstendigheter:

Du trenger ikke et gjenopprettingssystem for å installere og bruke macOS, men uten det kan du ikke bruke FileVault, konfigurere et firmwarepassord eller bruke Diskverktøy til å reparere disken.