Je trends bijhouden in de Conditie-app

In de Conditie-app vind je je voortgang over langere tijd, zodat je kunt zien of je nog steeds even goed bezig bent, of zelfs nog beter.

Je trends controleren

1. Open de Conditie-app op je iPhone.

2. Scrol omlaag naar 'Trends'.

3. Controleer of de pijlen voor trends omhoog of omlaag gaan, of tik op 'Toon meer' voor meer gedetailleerde informatie voor een specifieke trend.

Trends geven een beknopt overzicht van je doelen voor bewegen, trainen en staan, evenals andere belangrijke metingen die vergeleken worden met je voorgaande prestaties, zodat je ervoor kunt zorgen dat je op schema zit.

Coaching krijgen

Als een trendpijl naar beneden wijst, krijg je coaching over hoe je het beter aan kunt pakken. Je kunt bijvoorbeeld een suggestie krijgen om 7 dagen lang elke dag 30 extra calorieën te verbranden om zo de pijl omhoog te draaien, of je krijgt een aanbeveling om eerst 10 sta-uren per dag te verdienen en dan de volgende week terug te komen voor een nieuw doel, om op die manier de juiste richting op te gaan.

Bekijk meer gedetailleerde informatie voor een specifieke trend

Hoe worden trends gemeten?

Trends zijn gebaseerd op hoe je metingen zijn veranderd in de laatste 90 dagen vergeleken met de laatste 365 dagen.* Als de trendpijl voor een bepaalde meting omhoog wijst, handhaaf je je fitnessniveau of wordt dit verbeterd. Als een pijl omlaag wijst, gaat je gemiddelde van de laatste 90 dagen voor deze meting omlaag.

Voor meer informatie over je prestaties in het afgelopen jaar vergeleken met de laatste drie maanden, tik je op de trendpijl naast een categorie. Je ziet dan een grafiek met je gegevens en dagelijkse gemiddelden voor een doorsnee week, en je komt meer te weten over het metingstype. Om meer details van een grafiek te zien, houd je het scherm ingedrukt.

* Je trends kunnen veranderen, afhankelijk van updates in hoe je conditiestatistieken worden berekend.

Als je geen trends kunt zien

Het kost 180 dagen met activiteiten om je trends te beginnen. Als je geen trends ziet, blijf je de Watch dragen en je ringen sluiten. Wanneer er genoeg gegevens zijn verzameld, krijg je een melding dat je trends klaar zijn.